ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.10

ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ......

Από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.
σ.σ. Το δημοσιείυμα αποκτάει ιδιαίτερη σημασία μετά τη σημερινή δήλωση Καρατζαφέρη για τις “μεγάλο εθνικό κεφάλαιο που λέγεται Σημίτης” και τις …σοφές ιδέες που έχει για την αντιμετώπσιη της κρίσης!

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αλήθεια οτι πασχίζει ν απαξιώσει την εντολή που του έδωσαν οι Ελληνες πολίτες.
Την ίδια στιγμή ο ανύπαρκτος Σαμαράς, τον επετίμησε επειδή δεν δανείστηκε πρώτα απο την Goldman (Shark’s) και στη συνέχεια να ενημερώσει τους πολίτες για την αλήθεια της Οικονομίας.
Ετσι κυβερνούσαν οι Αλογοσκούφηδες. Με τη Lehman Brothers. Απο την Lehman Brothers στη Goldman Shacks, αυτή είναι η μοίρα του τόπου.

Το σκηνικό που στήνεται είναι σκηνικό Οικουμενικής, τότε που ο Φλωράκης και ο Μητσοτάκης παρέδωσαν τα φιλέτα στη Siemens και την Ιντρακόμ.

Τη συνέχεια αυτού του πλιάτσικου οργανώνουν ξανά οι νταβατζήδες-αλλά τώρα δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς: Αυτοί κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους, μια και τους παίρνει.

Εχουν απέναντί τους έναν πρωθυπουργό, ανεξήγητα συμβιβασμένο με επιλογές που προκαλούν τους πολίτες, όπως η τοποθέτηση των γκόλντεν μπόυς με τις υπέρογκες αμοιβές στη θέση των προηγούμενων.

Την ιδια στιγμή το Υπ. Δικαιοσύνης, έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο με τα λαμόγια να εξαφανίζονται ένα μετά το άλλο, ακολουθώντας τον δρόμο των Χριστοφοράκου-Καραβέλα!

Γιατί οι πολίτες να βάλουμε πλάτη σ αυτό το διεφθαρμένο κράτος και να μην πάρουμε τα Καλάσνικωφ;

Ο Καστανίδης θυμίζει τον Πάγκαλο τη νύχτα των Ιμίων: Του φεύγουν οι βαρυποινίτες -δεν λέει να συλλάβει τους Χριστοφοράκους-κι εκείνος μοιραίος κι άβουλος Παπαληγούρας, ρητορεύει στα τηλεπάνελ ως Φουρθιώτης.

Αυτή είναι η Δικαιοσύνη που μας υποσχέθηκες κύριε Παπανδρέου;
Πόσο πιο ακριβά να πληρώσουμε την ανεπάρκειά σας, βρε ηγετίσκοι της συμφοράς;
Παπανδρέου, Σαμαράς, Παπαρήγα, Καρατζαφέρης και Τσίπρας ετοιμάζονται να βάλουν ταφόπλακα στη Ελλάδα.
Απλά για να επιμερισθεί η ανικανότητα θα τους εξαναγκάσουν να το πράξουν ολοι μαζί-Οικουμενικά και μουσαντένια.

.Κι όλα αυτά, γιατί σ αυτή την διεφθαρμένη χώρα τα λαμόγια εξακολουθούν να βγάζουν γλώσσα στους έντιμους πολίτες
Ορίστε λοιπόν αόρατοι ηγετίσκοι μας: Υπογράψτε ολοι μαζί τα δάνεια της GoldmanShacks, για να μείνει το σημάδι της ξεφτίλας χαραγμένο στη μνήμη της Ιστορίας.
Εμεις, απο τη Κόλαση που μας οδηγείτε, θα παρακολουθούμε τον ξιπασμό σας, ώσπου να έλθει η ώρα του αποκεφαλισμού.

===========================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Επειδή η αλήθεια "τσούζει" και μάλιστα πολύ όταν ειδικά ο κάθε αναγνώστης - πολίτης αναλογιστεί ότι το βόλεμα στον καναπέ του είναι η αιτία να κυκλοφορούν ελεύθερα τα λυσσασμένα πολιτικά σκυλιά ...... λέω ..... ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε την "κρίση ευκαιρία" και να αποτινάξουμε τους υποκριτές και φαρισαίους πολιτικούς που έχουμε στον σβέρκο μας ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: