ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

ΟΤΑΝ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΟΡΤΟ


Και νέα εξαίρεση από την αναστολή άσκησης του ιδιωτικού της επαγγέλματος, για μια ειδική υπουργική συνεργάτιδα, χορηγήθηκε με κοινή απόφαση των Υπουργών κυρίων Ραγκούση και Παμπούκη.
Αποδεικνύεται πως ο τελευταίος φροντίζει να μην παρακουράζει τους ειδικούς συνεργάτες του. Έτσι τους μένει άφθονος χρόνος για να ασκούν παράλληλα και το προσωπικό επάγγελμά τους – που, υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να έχουν θέσει σε αναστολή για όσο διάστημα υπηρετούν παρά τω Υπουργώ τω ευρισκομένω παρά τω Πρωθυπουργώ.
Αλλά οι πρωθυπουργικοί εταίροι χαρίεντες χορηγούν την εξαίρεση, σε πείσμα των «κανονικών συνθηκών», σε πείσμα των ολοένα και πιο πυκνών γραμμών των ανέργων, σε πείσμα της κρίσης που χτυπά ανηλεώς τους εν ελευθέρω επαγγέλματι συναδέλφους των ειδικών συνεργατών, σε πείσμα των διδαχών ενός αρχέγονου σοσιαλισμού, σε πείσμα της περί της γυναικός του Καίσαρος φαινομενολογίας.
Η νέα εξαίρεση δημοσιεύεται στο υπ’ αριθμ. 289 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 18ης Μαρτίου 2010 και παρέχει σε μια ειδική συνεργάτιδα του κυρίου Παμπούκη την άδεια να λειτουργεί το προσωπικό δικηγορικό γραφείο της παράλληλα με τα καθήκοντά της στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Επικρατείας.
Νόμιμο; Νομιμότατο! (καθώς στην ούγια γράφει «Ραγκούσης»).
Δεοντολογικό; Δεοντολογικότατο! (καθώς έχουν χορηγηθεί παρόμοιες εξαιρέσεις και για άλλους συνεργάτες του κυρίου Παμπούκη – μάλλον έτσι λειτουργεί -ή ιππολειτουργεί- όλο το Πολιτικό του Γραφείο: με παράλληλες απασχολήσεις ή αλλέως «δίπορτα»…).
Ηθικό; Ηθικότατο! (καθώς ο στενότερος συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο περιστοιχιζόμενος από παραλλήλως εργαζομένους και ιπποαπασχολούμενους στο Πολιτικό του Γραφείο συνεργάτες, δεν μπορεί παρά να εκφράζει αυθεντικά τις περί ηθικής αντιλήψεις του αυθέντου του – του οποίου η Κυβέρνησης και τα άξια πολιτικά και παραπολιτικά στελέχη (μας) δουλεύουνε αγρίως…)
οπωπητήρ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: