ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

Προσωρινή προστασία των συμφερόντων των λίγων στίς Βρυξέλλες

Κοινή είναι η διαπίστωση μεταξύ ανεξάρτητων παρατηρητών μέσα και έξω από την Ελλάδα ότι τόσο η συμμετοχή του ΔΝΤ στο «μηχανισμό στήριξης» όπως και η αναγγελία της ΕΚΤ, δια του κ.Τρισέ περί αποδοχής των υποβαθμισμένων ελληνικών ομολόγων έως το τέλος του 2011,θα λειτουργήσουν σαν συνεχείς αποστολείς μηνυμάτων πρός τους Ελληνες πολίτες, ότι η μονόπλευρη κατάρρευση του βιοτικού τους επιπέδου είναι μονόδρομος αναγκαίος για την επιβίωση των λίγων:
Τών τραπεζιτών των μεγάλων εμποροβιομηχάνων και αυτών οι οποίοι υπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Η απόφαση της ΕΕ είναι φανερό ότι αφορά κατά πρώτον τους τραπεζίτες οι οποίοι θα εξακολουθήσουν να δανείζονται φθηνά από την ΕΚΤ και να δανείζουν ακριβά το ελληνικό κράτος, αποκομίζοντας υπερκέρδη.Συγχρόνως θα συνεχίσουν να υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον των πολιτών μέσα από την συνεχιζόμενη υπερχρέωση του δημοσίου και μάλιστα χωρίς ορατή ελπίδα εξόδου απο το δημοσιονομικό αδιέξοδο το οποίο καλούνται με τον πλέον σκληρό τρόπο να πληρώσουν οι πολλοί ,χωρίς καμμία απολύτως σοβαρή επιπλέον φορολόγηση των 200 μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας όπως επανειλημένα ζητήθηκε.
Το δόγμα: Τα λεφτά υπάρχουν,αλλά αφήστε τα εκεί και σε αυτούς που βρίσκονται ,εχει επικρατήσει χωρίς δημόσια συζήτηση στα συμβατικά ΜΜΕ.
Οι αποφάσεις των Βρυξελλών δεν φαίνεται να αφορούν το βιωτικό επίπεδο των πολιτών καθώς από πουθενά δεν προκύπτει διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική καθημερινή οικονομία.Οι τραπεζίτες σε ρόλο ραντιέρη, θα συνεχίσουν αποκλειστικά να θωρακίζουν τα ταμεία τους όπως και να διευκολύνουν τους μεγάλους εμποροβιομήχανους συνεταίρους τους στην προσπάθειά πού κάνουν, αφού αποβιομηχάνησαν τον τόπο και τον μετέτρεψαν σε μαύρη τρύπα της μεταπρατικής τους δραστηριότητας, να διατηρήσουν τα προσωπικά τους οικονομικά κεκτημένα μέσα σε μία πτωχευμένη στην πράξη ελληνική αγορά.
Η φροντίδα για τον καθημερινό μικρομεσαίο πολίτη ο οποίος δοκιμάζεται από τις καθημερινές στάσεις πληρωμών κάθε είδους στην αγορά της οποίας πελάτες είναι τα χιλιάδες πλέον πτωχευμένα νοικοκυριά, οι υπό πτώχευση δημόσιοι και ιδιωτικοί εργαζόμενοι υπάλληλοι , με τις απλήρωτες επιταγές και τα καθημερινά λουκέτα, τις στρατειές των νέων ανέργων και νεόπτωχων πολιτών,είναι φανερό ότι δέν απετέλεσε μέρος των αποφάσεων στις Βρυξέλλες.
Εκεί απλά έγινε μία προσωρινή διευθέτηση των τού οίκου τους.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: