ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

Πoσα ψεματα μπορει να πει ο κ. Στρατουδακης μεσα σε μια ωρα;

stratoni_newΗ “περιβαλλοντική ευαισθησία” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ… Χωρίς λόγια!

Μακροσκελή συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι “ΤΗΛΕΦΩΣ” (που δεν το βλέπουμε στη Β. Ελλάδα) και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Σπυριδάκη παραχώρησε ο Γεν. Διευθυντής της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ κ. Πέτρος Στρατουδάκης. Η εκπομπή, που έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση http://economicmagazine.gr/videos.php?action=view&source=greek_gold_2&title=&width=320&height=260, σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες αμερόληπτης δημοσιογραφίας. Ο κ. Σπυριδάκης διέθεσε μία ολόκληρη ώρα στον κ. Στρατουδάκη, όμως δεν έδωσε ούτε ένα λεπτό στους πολίτες της Β. Χαλκιδικής που αντιδρούν στα σχέδια της εταιρείας του. Προφανώς, αφού ούτε εταιρεία είμαστε ούτε χρήματα για επικοινωνιακή προβολή και διαφήμιση διαθέτουμε.

Παρ’όλα αυτά, οι αντιδρώντες κάτοικοι της Χαλκιδικής είχαν την τιμητική τους στην εκπομπή. “Γελοίοι” έλεγε ο κ. Στρατουδάκης, “παλαβοί” συμπλήρωνε ο κ. Σπυριδάκης. “Αυτόκλητοι θεματοφύλακες” έλεγε ο κ. Γενικός, “συμφεροντολόγοι”, υπερθεμάτιζε ο δημοσιογράφος. Και σε αυτήν την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα πέρασε η μια ώρα της συνέντευξης από όπου το μόνο που δεν βγήκε είναι η αλήθεια!

Τα λόγια είναι εύκολα και ο κ. Στρατουδάκης λέει πολλά που ακούγονται όμορφα σε όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση. Ψάξαμε ένα, έστω, στοιχείο από όσα ανέφερε στην μία ώρα της συνέντευξής του ο κ. Στρατουδάκης που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ εκμεταλλεύεται την οικονομική δυσχέρεια της Ελλάδας για να διαφημίσει την “επένδυση” της στα Μεταλλεία Κασσάνδρας της ΒΑ Χαλκιδικής, αποκρύπτοντας όλες τις αρνητικές της πλευρές. Αν και έχει περάσει αρκετό διάστημα από τη συνέντευξη αυτή (δόθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πριν από τη μεγάλη καταστροφή στο Στρατώνι), θεωρούμε ότι είναι σκόπιμο να διευκρινίσουμε μερικά πράγματα, διότι τα ίδια ψεύδη επαναλαμβάνονται τυποποιημένα σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.

1. “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ” ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το μόνο που είναι “Ελληνικό” στον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ” είναι το όνομα της εταιρείας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ανήκει κατά 95% στην Καναδική EUROPEAN GOLDFIELDS που είναι εισηγμένη στο TSX του Τορόντο και στο AIM του Λονδίνου, ενώ το υπόλοιπο 5% ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Οι κ. Κούτρας καιΜπόμπολας ελέγχουν και το 30% περίπου των μετοχών της EUROPEAN GOLDFIELDS.

.....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

http://antigoldgreece.wordpress.com είπε...

Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση!

Σχετικά με την αξιοπιστία του δημοσιογράφου, άρα και της συνέντευξης, μας έστειλαν αυτό: Mhttp://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=16.01.2003,id=38955104

Είναι ένα ενδιαφέρον απόσπασμα απο την εφημερίδα " Ελευθεροτυπία”. Χαρακηριστικό απόσπασμα απο την παραπομπη που σας δίνω είναι η εξής.

“Ο Α. Σαλιαρέλης προβληματίστηκε μάλιστnvα για το αν θα παραχωρούσε τη συνέντευξη, όπως είπε χθες, υπαινισσόμενος την ποιότητα του καναλιού, αλλά το έκανε τελικά για χάρη του μεσολαβητή. Μετά τη συνέντευξη, ο Β. Σπυριδάκης του ζήτησε 10 εκατομμύρια δραχμές για τα έξοδα του καναλιού και στη συνέχεια παζάρεψε το ποσό πέφτοντας και ώς τα 500 χιλιάρικα, κατά τον κ. Σαλιαρέλη. Για το ίδιο θέμα, ο κ. Σπυριδάκης περιορίστηκε να διαψεύσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων και μίλησε για το υπαρκτό φαινόμενο των εκπομπών όπου παραχωρούνται συνεντεύξεις επί πληρωμή λέγοντας ότι έχει συνεργαστεί και με άλλα κανάλια («Τελεσίτι»).”
Είναι απο την γνωστη υπόθεση εκβιασμού του ιδιοκτητη Μιχαλόπουλου που κατέληξε στην φυλάκιση του ιδιοκτήτη.
Η μόνη απορία είναι μάλλον πόσα παίρνει σήμερα για τις υπηρεσίες του ο "δημοσιογράφος"...