ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ....ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΨΩΜΙ' ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Το θέμα των ρατσιστικών - φασιστικών συνθημάτων που "τόλμησαν" να ξεστομίσουν οι "φασίστες" των ειδικών δυνάμεων του ΛΣ κατά την παρέλαση τους την 25η Μαρτίου καλά κρατεί!!

Όλος ο έντυπος τύπος σήμερα ..ΕΘΝΟΣ ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"
αναπαράγει την "θέληση"του Υπουργού ΠΡΟΠΟ κ. Χρυσοχοίδη ο οποίος "ανατριχιασμένος" από την φασιστική συμπεριφορά των υφισταμένων του ζήτησε την κεφαλή τους επί πίνακι προς γνώση και συμμόρφωση όσων τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι!

Είχαμε γράψει για τον Φαρισαϊσμό της υπόθεσης . Μόλις εχθές ανακαλύφθηκε η "Αμερική". Εδώ ο γνωστός ιστοχώρος you tube έχει δεκάδες τέτοια βιντεάκια από παρελάσεις στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και παρόλα αυτά ο Έντυπος και e-τύπος " κώλυσε στην κυριολεξία με το βίντεο των ανδρών του ΛΣ. Δεν ισχυριζόμαστε ότι καλώς ειπώθηκαν τέτοιου είδους συνθήματα αλλά πως είναι δυνατόν όταν ο "κόσμος το έχει τούμπανο" οι εγνωσμένοι της δημοσιοκαφρίλας "να το έχουν κρυφό καμάρι"???

Με έρεισμα μια ανάρτηση από γνωστή ναυτιλιακή ιστοσελίδα , η οποία και επαίρεται ότι ο λόγος ύπαρξης της είναι η δημοσιοποίηση των κακώς κείμενων της Ναυτιλίας αλλά και του ΛΣ ...καθώς και του ότι επακολούθησε θεματολογικά μετά από αυτήν την ανάρτηση ,αλλά και σε συνδυασμό με την διάσταση δημοσιοποίησης του όλου θέματος από τα παραδοσιακά ΜΜΕ ...... θα τολμήσουμε και εμείς με την σειρά μας ,ως μη αργυρώνητοι επώνυμοι να ξεδιπλώσουμε το "σενάριο" μας για την επόμενη ημέρα!!! όχι για να μας "αποκαλέσουν" αυτόκλητους υπερασπιστές των "φασιστοειδών" ..(αν και μετά την ανάρτηση θα μας στολίσουν με όλα εκείνα τα επάρατα εθνικιστικά κοσμητικά που επιστρατεύονται σε πρώτη χρήση από τον κάθε είδους προοδευτικό δημοκράτη και δη επώνυμο δημοσιογράφο όταν θέλει να "βουλώσει" την άλλη άποψη) αλλά για να δώσουμε την "υποκρύπτουσα" διάσταση του θέματος

Πυρ ομαδόν από τα ΜΜΕ κατά των ενστόλων!!! Γιατί????? Μήπως είναι δα τόσο ευαίσθητοι?
Μήπως γιατί μας κήρυξε τον πόλεμο κάποιο εκ των γειτονικών μας κρατών? Μήπως γιατί βλάφθηκε η εξωτερική μας πολιτική στην γείτονα Αλβανία ή στα Σκόπια? Άλλαξε κάτι από την στάση των χωρών αυτών προς την Χώρα μας ή μήπως τρέχουμε να προλάβουμε το κακό που πρόκειται να επακολουθήσει? Απ ότι ξέρουμε πάντα αδιάλλακτοι ήταν και είναι οι Σκοπιανοί αλλά και η Αλβανία παραμένει σταθερή ως προς την πολιτική της στο θέμα των Βόρειο Ηπειρωτών!

ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΒΑΜΕΝΕΣ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ !!!

Τα γνωστά ΜΜΕ τα οποία προσφέρουν αφειδώς την προστασία τους στην κυβέρνηση της "ανατροπής" εκλήθησαν για άλλη μια φορά να παράσχουν την άμεση κάλυψη στον star Υπερυπουργό κύριο Χρυσοχοίδη!!! Ο Υπουργός της παταγώδους αποτυχίας ο οποίος σε ότι και αν έχει δηλώσει έχει περίτρανα διαψευστεί χρειαζόταν ένα "σωσίβιο" το οποίο είναι αναγκαίο για την επόμενη '"προγραμματισμένη" θέση που τον προορίζει το κόμμα και ο Αρχηγός του. ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!!!
Αλίμονο! πως είναι δυνατόν να δυσαρεστήσει τους εν δυνάμει ελληνοαλοδαπούς ψηφοφόρους του οι οποίοι μονοκούκι θα κατευθυνθούν στον "πράσινο προστάτη τους"??

Αυτή είναι η αλήθεια της σεναριολογίας μας!!! Δανιζόμενοι ένα ΥΓ Ααπό το kosatasxan το αποτυπώνουμε και ερωτούμε τον Κυρ Μιχάλη :" Αλήθεια, ο Χιλιανός πού βρίσκεται κυρ-Μιχάλη; Ξέρεις, εκείνος που στάθηκε αιτία να βρίσκεται ακόμη στη φυλακή ένας αστυνομικός επειδή τον… βασάνισε…
Ο άλλος, με το σχισμένο Κοράνι, που βρίσκεται κυρ-Μιχάλη; Κάτι έμαθα ότι έφυγε νύχτα για Λίβανο επειδή ήταν μέλος παράξενων οργανώσεων και υπηρεσιών…
Τα στατιστικά για την εγκληματικότητα, πού βρίσκονται κυρ-Μιχάλη; Χάθηκαν στην εκτύπωση ή σας τελείωσε το χαρτί; Χρησιμοποίησε και χαρτί τουαλέτας, αφού έτσι κι αλλιώς ακαθαρσίες θα εκτυπωθούν
Η «Σέχτα» ξεχάστηκε εύκολα κυρ-Μιχάλη. Πάνω που ήσουνα στα «ίχνη» τους… Πώς και τους έχασες εσύ, ο ικανότατος;
Τι πρώτο από όλα να θυμηθώ κυρ-Μιχάλη; Αλλά εσύ συνεχίζεις να παράγεις έργο… και το παράξενο είναι πως με έπεισες να σε πιστεύουμε και όλοι εμείς… το τι έργο, είναι άλλη υπόθεση… κάποιες φορές κωμωδία, κάποιες άλλες φορές δράμα αλλά έχεις μεγάλο ταλέντο στην… φαρσοκομωδία
Είδε μήπως κανείς κάποια εφημερίδα να ζητά από τον Υπουργό τις "χαμένες" στατιστηκές εγκληματικότητας? Είδε κανείς να απαντά ο Υπουργός ?"

Και όμως κάποιος τους κατέλαβε ο καθωσπρεπισμός και ως τερψήπρωκτοι ΕΙΔΑΝ μόνον ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! και όχι τις αγωνίες ενός ταλαίπωρου λαού που η πολιτικάντικη διάθεση ενός Υπουργού τους έχει καταστήσει άβουλους και θύματα της ίδιας της πολιτείας.

Όσον αφορά τους εγνωσμένους Ναυτιλιακούς συντάκτες της γνωστής Ναυτιλιακής σελίδας τι να πούμε ??? Η φώτο τα λέει όλα!!!! Τους κόβει το ψωμί τους ο Υπουργός star αφού τους γράφει κανονικά και δεν τους καλεί ως διαπιστευμένους επί θεμάτων ΛΣ ,......και δίνει τις δηλώσεις του στους αστυνομικούς συντάκτες, .....αποτέλεσμα α υτή της συμπεριφορά του Υπουργού είναι να "επιζητούν" την συμπάθεια του κ Χρυσοχοίδη κάνοντας του το χατήρι....
, αφού από εχθές αναρτούν μύδρους εν γένη κατά του ΛΣ.

Η "συμπάθεια" πρέπει να "κερδηθεί". Ο "τζάμπας" έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: