ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

Η προσπάθεια απενοχοποίησης του σιωνισμού και ταύτισής του με την εβραϊκή θρησκεία


Η καταδίκη του σιωνιστικού ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος δεν σημαίνει καταδίκη ή εναντίωση στην εβραϊκή θρησκεία
Απλώς οι σιωνιστές -όπως όλες οι εθνικιστικές ολοκληρωτικές “αντιλήψεις” (ναζισμός, φασισμός, νεοφασισμός, ακροδεξιά)-, προσπαθούν να ταυτιστούν με τη θρησκεία επωφελούμενοι πολιτικής επιρροής
Δεν είναι “τυχαίο” πως ο σιωνισμός, ένα από τα πολλά εθνικιστικά πολιτικά φαινόμενα του 19ου και του 20ου αιώνα, επέλεξε ως «σκληρό πυρήνα» της ύπαρξής του την Παλαιστίνη. Επιδιώκει την ταύτιση του θρησκευτικού στοιχείου με τους απανταχού εβραίους, ώστε να “τεκμηριώσει” την ύπαρξή του.
Κι εδώ οι σιωνιστές κάνουν χρήση του μυστικισμού, όπως όλα τα σοβινιστικά και ρατσιστικά κινήματα, δηλαδή της “εφεύρεσης” ενός κέντρου-κράτους, ενός "ιστορικού δεσμού" στην Παλαιστίνη, ώστε να προσδώσουν μια ιστορική αιτιολόγηση στην ανύπαρκτη ιδεολογική και πολιτική τεκμηρίωση.
Για λίγες χιλιάδες εβραίους που ζούσαν στην Παλαιστίνη και με εξαίρεση τους υποστηρικτές της αγγλικής κατοχής, ζούσαν και αγωνιζόταν μαζί με τους Παλαιστίνιους για την απελευθέρωση από το ζυγό της αποικιοκρατίας, όπως και στην Κύπρο.
Έτσι προσπαθούν και το κατόρθωσαν σε μεγάλο βαθμό, να ταυτίσουν τους εβραίους το θρήσκευμα με την ρατσιστική τους ιδεολογία.
Ως κίνημα, ο σιωνισμός έθεσε προμετωπίδα την ώθηση των εβραίων της Ευρώπης προς την Παλαιστίνη, για να «οικοδομήσουν το εβραϊκό κράτος… ένα ανάχωμα πολιτισμού εναντίον της ασιατικής βαρβαρότητας…», σύμφωνα με τον θεωρητικό θεμελιωτή του σιωνισμού Theodor Herzl, (1860-1904). Η απόλυτη περιγραφή των πιο απάνθρωπων αντιλήψεων, που ξεπερνούν τον μετέπειτα ναζισμό κι αποτελούν τη βάση, τον «ιδεολογικό» οδηγό για τον Χίτλερ τις αντιλήψεις του. Η απόλυτη βαρβαρότητα!
Πολλοί εβραίοι αντιτάχθηκαν σ’ αυτές τις ρατσιστικές θεωρίες. Η Ένωση Εβραίων Εργατών (Bund), οι οργανωμένοι στις ευρωπαϊκές σοσιαλιστικές οργανώσεις βρέθηκαν αντιμέτωποι μ’ αυτό το απάνθρωπο φαινόμενο. Ακόμη και η εβραϊκή αστική τάξη δεν έβρισκε κανένα ενδιαφέρον στην «αναγέννηση του εβραϊκού έθνους», για την επένδυση των κεφαλαίων της. Η Παλαιστίνη του σιωνιστικού κινήματος δεν είχε οικονομικό ενδιαφέρον.
Παρ’ όλα αυτά ο σιωνισμός επικράτησε και επέβαλε τους κανόνες του. Πως και γιατί;
Οι ΗΠΑ, ο "αντικαταστάτης" του αγγλικού ιμπεριαλισμού στον πλανήτη, όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας, επιθυμεί το δικό του χωροφύλακα στη Μέση Ανατολή και επιλέγει γι’ αυτό το ρόλο το σιωνιστικό κίνημα, μια φονική παγίδα για τους λαούς και τους ίδιους τους εβραίους. Ένα κράτος χωροφύλακας, χωρίς εθνικό κίνημα με στόχο να ενώσει ανθρώπους με κοινή γλώσσα σε μια περιοχή (εθνικό κράτος), ώστε να έχουμε ανάπτυξη και πρόοδο. Ένας χωροφύλακας-υπηρέτης για τα οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
Ένας εβραίος, χριστιανός, μουσουλμάνος, βουδιστής, ένα άνθρωπος οποιουδήποτε θρησκεύματος μπορεί να ενταχθεί, να προσαρμοστεί σε διαφορετικά κοινωνικά και πολιτιστικά περιβάλλοντα, στις συνθήκες της χώρας που ζει.
Εδώ ο σιωνισμός "έπαιξε" το μεγάλο παιχνίδι της θεοκρατίας και του ναζισμού, για την εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο: ο εβραίος είναι ο εκλεκτός του Θεού, ο ανώτερος όλων των ανθρώπων και θρησκειών, αυτός που ο θεός επέλεξε να είναι ο κυρίαρχος του πλανήτη.
Ελάχιστοι είναι σήμερα οι απανταχού εβραίοι το θρήσκευμα που δεν εντάσσονται στα σχεδιασμούς εξυπηρέτησης των σιωνιστών. Ο σιωνισμός χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να ασκήσει τις επιρροές του. Ακόμη και στη χώρα μας, ο "καθωσπρεπισμός" των ελλήνων εβραίων δεν τους επιτρέπει να δρουν έξω από τις εντολές και κατευθύνσεις του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος και της περιβόητης Μοσάντ. Έχουν κι αυτοί ταυτίσει τη θρησκεία τους, παρά τις δήθεν διαφοροποιήσεις τους, με τον ολοκληρωτισμό και τον ρατσισμό. Δεν είναι τυχαίο πως οι νεοναζί και οι νεοφασίστες της Ευρώπης, έχουν βρει ένα ίνδαλμα στην αυγή του νέου αιώνα, ένα όραμα στο σιωνιστικό κίνημα.
Καθήκον του προοδευτικού κινήματος να μην πέσει στην παγίδα που διατυμπανίζουν οι σιωνιστές-ναζί, πως ο αντισιωνισμός είναι ταυτόσημος του αντιεβραϊσμού.
Αντισιωνισμός είναι αντιφασισμός, αντιναζισμός!
Ο σιωνισμός είναι ένα ρατσιστικό φαινόμενο που πρέπει να κτυπηθεί αλύπητα, μαζί με τους αργυρώνητους πολιτικούς, “επικοινωνιολόγους” και δημοσιογράφους που υπηρετούν τους σχεδιασμούς του σιωνιστικού καθεστώτος.
Η στράτευση εναντίον του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος δεν σημαίνει εχθρότητα εναντίον των εβραίων. Οφείλουμε να μην πέσουμε σ’ αυτή την παγίδα που διατυμπανίζουν και προωθούν οι μακελάρηδες της Μέσης Ανατολής.
Σήμερα το Ολοκαύτωμα και η εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού είναι υπόθεση των ενεργών πολιτών όλου του πλανήτη.
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η Αντίσταση είναι καθήκον.
Το αυγό του φιδιού επωάζεται στο ρατσιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς και οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν θα ανεχθούν νέους Χίτλερ.
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: