ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.10

Ιερώνυμε, δέβρο έξω...Σταυρώνουν τον Έλληνα!

Χριστός: "Σας βεβαιώνω πως δύσκολα θα μπει πλούσιος στη βασιλεία των ουρανών. Και πάλι σας το τονίζω, πως είναι ευκολότερο να περάσει μια καμήλα από την τρύπα της βελόνας, παρά να μπει ένας πλούσιος στη βασιλεία του Θεού" (Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο. Κεφάλαιο 19).

Θα περίμενα από τον ΓΑΠ να αναφερθεί και στην εκκλησιαστική περιουσία ως πηγή εσόδων. Αν δεν το κάνει ο ίδιος (από τον Σαμαρά δεν περιμένουμε ποτέ να το θίξει), ο κλήρος πέφτει στον Ιερώνυμο και στην ίδια την εκκλησία να αναλάβει τις ευθύνες της και να δηλώσει παρούσα, συνεισφέροντας με τη σειρά της, τούτως ώστε να βοηθήσει τη χώρα στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία. Δεν αποτελεί παραλογισμό η φορολόγηση της εκκλησίας αλλά ενδεδειγμένη λύση και βοήθεια για τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας. Και αν δεν συγκινηθεί με αυτό η εκκλησία...ας το δει ακόμη και φιλανθρωπικά...δηλ. θεσμικά (!) και ας αναλάβει τις ευθύνες της.

Ο Ιερώνυμος μας έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του, ένας αρχιεπίσκοπος που δε φοβάται να πει τη γνώμη του, ένας έλληνας που δεν έμαθε να κρύβεται. Ήγγυκεν η ώρα να μας αποδείξει εμπράκτως ότι η εκκλησία θα σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας και δε θα κινείται παράλληλα παρακολουθώντας με εικονική συμπόνοια την προσβολή, την ατίμωση, την εξαθλίωση, τη σταύρωση του Έλληνα...

Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την εκκλησιαστική περιουσία και ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του: ....ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: