ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.10

Ο γερουσιαστής Michael McMahon, είναι το επόμενο ανερχόμενο αστέρι στην τουρκική τοπική οργάνωση/ Lobby

Ο γερουσιαστής Michael McMahon, (D-NY-13) έχει γίνει μπει στο μισθολόγιο του τουρκικού Συνασπισμού της Αμερικής.



Του Αλέξανδρου Αλιφέρη
27 Φεβρουαρίου 2010

Ο γερουσιαστής Michael McMahon, (D-NY-13) έχει γίνει μπει στο μισθολόγιο του τουρκικού Συνασπισμού της Αμερικής.

Ο McMahon αντιπροσωπεύει την 13η εκλογική περιφέρεια του Κογκρέσου στη Νέα Υόρκη, περιφέρεια που περιλαμβάνει περιλαμβάνει το Staten Island, το Bay Ridge, το Bensonhurst, το Dyker Heights και γειτονιές στο Μπρούκλιν. Από το 1981 έως το 2008, ήταν μια περιοχή Ρεπουμπλικανοκρατούμενη. Ο πρώην Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Vito Fossella κένωσε την έδρα το 2008, λόγω ενός σκανδάλου που διέπραξε στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια. Ο McMahon ανέβηκε στο κύμα Ομπάμα το 2008με άλλους Δημοκράτες. Ωστόσο, το Staten Island της 13ης συνοικίας πήγε με τον McCain. Το 2010, η έδρα του στοχεύεται από
Ρεπουμπλικάνους.

Το 2009, ο γερουσιαστής Michael McMahon έγινε μέλος της Υποεπιτροπής για την Ευρώπη στο Σώμα της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων. Στις 10 Μαΐου 2009, ο γερουσιαστής McMahon εντάχθηκε στην τουρκική τοπική κομματική οργάνωση. Εντάχθηκε στην Ελληνική τοπική κομματική οργάνωση υποσχόμενος υποστήριξη για την Κύπρο και το Πατριαρχείο. Στην απογοήτευση των Αρμενίων-Αμερικανών και των Ελλήνων Αμερικανών, πήρε την τουρκική πλευρά αρνούμενος τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Πήρε το μέρος των Αζεροτουρκικής πλευράς καταδικάζοντας την ελευθερία του
Αρμενικού Ναγκόρνο-Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν-τουρκικές διώξεις. Πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο άνθρωπος για τους ΕλληνοΑμερικανούς, όταν υποστηρίζει την άρνηση της τουρκικής πλευράς της Γενοκτονίας των Αρμενίων, πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα αρνείται την γενοκτονία των Ελλήνων και των Ασσυρίων της Μικράς Ασίας, το 1915-1923.

Ο γερουσιαστής McMahon δεν δεσμεύτηκε να ψηφίσει «ναι» για τη Γενοκτονία των Αρμενίων το ψήφισμα στη επερχόμενη στις 4 Μαρτίου του 2010 ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων. Τον Οκτώβριο του 2007, το ψήφισμα πέρασε στο Σώμα της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων με ισχνή πλειοψηφία. Ωστόσο, οι τουρκικές απειλές για εισβολή στο Ιράκ φόβισαν την κυβέρνηση Μπους ώστε να κινήσει όλα τα νήματα για να σταματήσει μια γενική ψηφοφορία για το αρμενικό ψήφισμα, το οποίο υποστηρίζεται από την πλειοψηφία της αμερικανικής
Βουλής. Μετά από αυτό, η Τουρκία εισέβαλε στο Ιράκ με την ανησυχία προς απογοήτευση των ΗΠΑ, και της αδύναμης ιρακινής κυβέρνησης.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2010, ο Τουρκικός Συνασπισμός της Αμερικής τίμησε το γερουσιαστή Michael McMahon, σε ειδική εκδήλωση δείπνο.

ΤΣΑ δείπνο προς τιμήν του Michael McMahon Βίντεο (10 Φεβρουαρίου, 2010):

http://www.historyoftruth.com/videos/5580-tca-presentation-for-reps-wexler-and-mcmahon-part-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: