ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.10

Καρφούρ Μαρινόπουλος, ο καλύτερος πελάτης του ΕΦΕΤ!



Ο Ε.Φ.Ε.Τ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 509.500 € . Εντυπωσιακή ανακοίνωση, αλλά λιτή(κούφια). Το να διαβάζω ένα κατεβατό για 90 επιχειρήσεις (σ όλη την χώρα) που μοιράστηκαν το ανωτέρω ποσό, και που ελάχιστο μέρος απ' αυτό θα εισπραχθεί, δεν με βοηθάει να καταλάβω ποιοι είναι οι μπαγάσες.
Ενώ αν υπήρχαν κάπου στην ιστοσελίδα αναλυτικά στοιχεία ανα επιχείρηση, λαμογιά, και "επαναληψιμότητα"(υποτροπή), θα πίστευα ότι η υπηρεσία"λειτουργεί". Π.χ.
Σε σύνολο 90 προστίμων την μερίδα του λέοντος (και αυτό τον μήνα) την έχει κλασσικά το Καρφούρ Μαρινόπουλος με 11 χοντρές παραβάσεις, με τα μεγαλύτερα πρόστιμα (100.000 ευρώ) και με την σημείωση : Υποτροπή και κατ' εξακολούθηση..διάθεση μη ασφαλών τροφίμων, επικίνδυνων για ανθρώπινη !!! κατανάλωση κ.λ.π.
Επίσης το "εξοντωτικό"(#63) πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΕΛΑΙΣ UNILEBER A.E. γιατί στο Ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ Κλασσικό μετά από δείγμα που πήραν, βρήκαν ότι έφερε παραπλανητική επισήμανση, τι ακριβώς σημαίνει?
Ότι το λάδι δεν ήταν παρθένο αρκετά, η ήταν κατάλληλο μόνο για μηχανάκια?
Αυτή η αγωνία θα με φάει, πριν το ξαναφάω.
Πότε θα σοβαρευτείτε (Γερμαναράδες)?
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: