ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.10

Ελλάς: "Ότι προαιρείσθε"

epetia1Μπήκαμε στη νέα εποχή της επαιτείας και των εράνωνΜπήκαμε στη νέα εποχή της επαιτείας και των εράνων για την εθνική ανασυγκρότηση. Ο πρωθυπουργός περιφέρεται από πρωτεύουσα εις πρωτεύουσα προκειμένου να εξασφαλίσει την βοήθεια των μέχρι σήμερα Ευρωπαίων συνεταίρων μας. Διατείνεται ( και καλώς πράττει) ότι δεν θέλει οικονομική βοήθεια αλλά πολιτική στήριξη: «Η Ελλάδα δεν ζητά ούτε μια δεκάρα από τους γερμανούς φορολογούμενους» δηλώνει.

Όλα τα ΜΜΕ όμως, σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν μετατρέψει την χώρα σε ζήτουλα, αναμένοντας από την Μέρκελ να προχωρήσει σε οικονομική βοήθεια, για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις άμεσες ταμειακές ανάγκες μας. Και εμμέσως πλην σαφώς την μέμφονται γιατί αργεί να την ανακοινώσει.

Έχουμε όμως και κάποιους πολιτικούς που πρωτοτυπούν, κινούμενοι προς τον ίδιο σκοπό. Έτσι ο Φίλιππος Πετσάλνικος, Πρόεδρος Βουλής των Ελλήνων, καλεί τους Έλληνες να βοηθήσουν την χώρα:

«Η Ελλάδα δεν έχει μόνο τους φοροφυγάδες και τους εισφοροδιαφεύγοντες. Η Ελλάδα έχει πάρα πολλούς ανθρώπους με ευαισθησίες και φιλότιμο, οι οποίοι καθημερινά με ρωτούν πώς μπορούν να βοηθήσουν με τις όποιες δυνάμεις τους, από το υστέρημά τους ή από το περίσσευμά τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν. Γι αυτό θεωρώ ότι θα ήταν θετικό να δημιουργηθεί ένα Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας με την εθελοντική προσφορά της κοινωνίας και των πολιτών. Είναι ενδεικτική η ευαισθησία και η διάθεση προσφοράς των συμπατριωτών μας Ελλήνων της διασποράς».

Περιμένουμε και την Εκκλησία να δείξει παρόμοιο εθνικό πατριωτισμό με τον Πρόεδρο και να ανοίξει το πουγκί της και να δώσει το κάτιτίς της για την σωτηρία της πατρίδας. Ή να βγάλει και δεύτερο δίσκο ζητώντας 50λεπτα από το σεπτόν εκκλησίασμα, για τη ανόρθωση της πατρίδος.

Άντε να κάνουμε και ένα τηλεμαραθώνιο με οικοδεσπότες τις μεγάλες Ελληνικές προσωπικότητες του Πνεύματος, της Πολιτικής και του Θεάματος (συμπληρώστε τα ονόματα...) που θα ευαισθητοποιήσουν τους φουκαράδες συμπατριώτες μας ώστε να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια.

Η σκέψη να συνεισφέρουν, με δημεύσεις και αναγκαστικές κατασχέσεις της περιουσίας τους, οι κλέφτες και αμαρτωλοί των τελευταίων 36 χρόνων δεν μας περνάει καθόλου από το μυαλό.

Αυτοί προορίζονται για μεγάλοι Εθνικοί Ευεργέτες.

Άντε συνέλληνες, ας βάλουμε πλάτη ή ακόμη και κ@λ@, για να βοηθήσουμε κι εμείς τις θεάρεστες και πατριωτικές αυτές πρωτοβουλίες.
Aκτιβιστής
===========================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Πάντα εύστοχος ο πολύ καλός και φίλος Ακτιβιστής!!! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Για άλλη μια φορά "παραβλέπεται" τεχνιοτρόπος κατά την συνήθη πρακτική της εκάστοτε εξουσίας ..και το περίεργο δε είναι ότι δεν μιλά κανένας εκ της αντιπολίτεύσεως ... ο "δρόμος του χρήματος και των κλεμένων". Οι αριθμοι κραυγάζουν οι κλέφτες έχουν ονοματεπώνυμο.... και ομως η εξουσία που της έχει δοθεί η εντολή από τον λαό υποθάλπτει τους κλέφτες και προτιμά να καταστά την χώρα επαίτη , και το χειρότερο!!! να εξακολουθεί πουλώντας πάλι ελπίδες στους φουκαράδες να νομοθετεί εις βάρος τους προστατεύοντας τους συνήθεις κηφήνες και τα παράσιτα εκμεταλλευτές των κόπων της Ελληνικής κοινωνίας. Βοηθοί στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης τα αργυρώνητα ΜΜΕ. Όλοι για το μπαγιόκο και τις υποσχόμενες "ανταλλαγές". ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ???? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ??? ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ!! Ανερυθρίαστα πιάνουν στο στόμα τους την λέξη ΕΘΝΟΣ & ΠΑΤΡΙΔΑ όταν τα έχουν ξεφτιλίσει επί της ουσίας!!! Έχουμε γινει περίγελος εξαιτίας της εμπιστοσύνης που δώσαμε κάθε φορά ως λαός στους κυβερνήτες μας. Έφαγαν αυτοί και τα τζάκια τους. Είναι οι απόλυτα υπευθυνοι για την κατάσταση μας!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ??? ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΚΗΣ?? ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ & ΝΕΝΕΚΟΥΣ??? ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!! ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: