ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.10

Η καυτή Λάουρα συγχαίρει την Τατιάνα !

Τατιάνα μου, κουκλάρα μου, βασίλισσά μου, σου βγάζω το καπέλο..!

Ενώ άλλες χωρίζουν με τους πρώην ισχυρούς τηλεοπτικούς άντρες τους, εσύ τον στηρίζεις τον Νικολάκη με κάθε τρόπο. Μπράβο! Σπανίζουν τέτοιες Κυρίες στην εποχή μας. Είσαι πρότυπο, ούτως ή αλλιώς..
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, που λίγες μέρες αφού έφυγε από τον ΑΝΤ1, εσύ τον έβγαλες να μιλήσει στο παράθυρό σου για θεματάκι χλιαρό. Στο παράθυρο που αυτός, με τόσο μεράκι δημιούργησε και έστησε στην ελληνική TV, η οποία του χρωστάει πολλά.. Τί να πρωτοπώ;! Αχ, ας όψεται αυτή η εκδικητική Στάη, αλλά έννοιά σου και δεν την βλέπω να έχει μέλλον με τον Κυριακού. Έχει ξυπνήσει τώρα ο Πρόεδρος!
Αλλά μαθαίνω ότι του κάνεις έμμεση και άμεση αβάντα και για το site του, το newsit, δημιουργώντας σκηνικά με αντίπαλα portals. Και τον έβγαλες πάλι να φέρει τον πανικό για τα νέα μέτρα, έτσι που μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί να κάνει, δίπλα στην αντιπαθητική Ζαχαρέα. Δικαίωμά σου παρουσιαστριάρα μου να χρησιμοποιείς το βήμα σου όπως γουστάρεις!
Καλέ, εσύ δε φοβάσαι τώρα μην τον χάσεις που πάει Κύπρο; Τέτοιον άντρα, αρρενωπό, όλες οι Tσυπραίες θα τον ήθελαν.. Και είναι κάτι καπάτσες αυτέεες.
Πρόσεξε Τατιάνα μου, πρόσεξε και από κοντά!
Ξέρεις τί σκέφτομαι;!
Δεν αρχίζεις να μαθαίνεις σιγά σιγά γερμανικά, να πετάς καμία πρόταση-υπονοούμενο στους Γερμαναράδες στην Κάντζα να τον κρατήσουν αυτοί και να τον έχεις κοντά σου;!
Σκέψου το και πες μου, γιατί έχω μια καλή καθηγήτρια γερμανικών στα υπόψιν.

Σ' αγαπώ πολύ πολύ!
Φιλάκια,

Η πάντα πιστή σου Λάουρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: