ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.10

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

Η Ισπανία που διάφοροι, μεταξύ των οποίων και οι κυβερνήτες του τόπου μας, επικαλούνται ως υπόδειγμα χώρας υποδοχής αλλοδαπών και παράδειγμα προς μίμηση για την νομιμοποίησή τους, εξέπεμψε S.O.S. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση παρουσίασε προχθές μελέτη σύμφωνα με την οποία το 77% των Ισπανών θεωρούν τον αριθμό των μεταναστών πολύ μεγάλο. Σε απλά ισπανικά αλλά και ελληνικά, τέσσερις στους πέντε ισπανούς πολίτες χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για την μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόστηκε στην χώρα τους. Σύμφωνα με την Eurostat τον Δεκέμβριο 2009 οι αλλοδαποί που υπήρχαν στην Ισπανία ήταν πέντε εκατομμύρια, ενώ στην Γαλλία ο αριθμός του έφτανε τα τρία εκατομμύρια. Οι κυβερνήσεις της Ισπανίας του José Maria Aznar (1996-2004) και του José Luis Rodriguez Zapatero (από το 2004 μέχρι σήμερα) υιοθέτησαν τις μαζικές πολιτογραφήσεις, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει σχεδόν καθολική και εντονότατη δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη, αλλά και συμπεριφορές που αναδεικνύουν ωμή άρνηση και εχθρότητα απέναντι στους αλλοδαπούς. Παράδειγμα στην Καταλονία αλλά και στα προάστια της Μαδρίτης, οι δήμοι αρνούνται πλέον να νομιμοποιούν αλλοδαπούς με συνέπεια να μην έχουν αυτοί δικαιώματα σε ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες. Προσοχή:
--μιλάμε για άρνηση νομιμοποίησης, ούτε συζήτηση για απόδοση ιθαγένειας.
--η Γαλλία με 62 .000.000 κατοίκους έχει 3.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 4,83%
--η Γερμανία με 82.000.000 κατοίκους έχει 7.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 8,53%
--η Ισπανία με 40.000.000 κατοίκους έχει 5.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 12,5%
--η Ελλάς με 10.000.000 κατοίκους έχει 2.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 20%
*Οι Γάλλοι ήδη άρχισαν να λαμβάνουν μέτρα για να προστατεύσουν την εθνική τους ταυτότητα (υποχρέωση ανάκρουσης εθνικού ύμνου στα σχολεία, απαγόρευση μπούργκας κλπ)
*Οι Ισπανοί αρνούνται πλέον να νομιμοποιήσουν αλλοδαπούς και τους αποκλείουν από τις κοινωνικές παροχές,
*Η Ελληνική κυβέρνηση με μοναδική ευρηματικότητα και ευφυΐα θέλει να λύσει το πρόβλημα ονομάζοντας και κάνοντας Έλληνες τους μετανάστες με αντάλλαγμα την ψήφο τους, και έτσι θα περηφανεύεται ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας αλλοδαπός στην χώρα μας.
Εν όψει των ανωτέρω, μετά την πλήρως αποτυχημένη και κακοσκηνοθετημένη παράσταση από πολιτικούς και ποντικούς της ενημέρωσης, για δήθεν πτώχευση της χώρας μας, της οποίας το διαρκές εισιτήριο πληρώσαμε και θα το πληρώνουμε για πολλές γενιές με αίμα, εφιστούμε την προσοχή των Ελλήνων πολιτών και των αρμοδίων, ή μη, κυβερνητών μας στις συνέπειες που θα υπάρξουν από ενδεχόμενη ψήφιση στην Βουλή του λαθρονομοσχεδίου. Ειδικότερα όσοι βουλευτές που για λόγους κομματικής πειθαρχίας πρόκειται να υπερψηφίσουν το αντισυνταγματικό και εθνοκτόνο ανοσιούργημα που έχει την μορφή νομοσχεδίου, ας σκεφθούν καλά πριν δώσουν την ψήφο τους, και βάλουν την υπογραφή τους σε νόμο που συνειδητά διαλύει την Ελλάδα. Αν παρά ταύτα επιμείνουν να συμβάλλουν στην στήριξη του νομοσχεδίου, θα τους συνοδεύει εφεξής η λαϊκή περιφρόνηση, αλλά και το άγος της ενσυνείδητης καταστροφής του τόπου που ορκίστηκαν να υπηρετήσουν.
Ακολουθεί αυτούσιο το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδος LE FIGARO
Φ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑ ΣΑΣ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ ΝΗΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΩ ΜΕ ΑΡΝΙΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΨΗΣΩ ΔΥΟ.