ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.10

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ..... Περαστικά σας και καλή ανάρρωση από την βλακεία σας!!!


Πρίν αρκετά χρόνια κάποιος πρωθυπουργεύων στην χώρα των Ελλήνων, ονομαζόμενος Σ(η)μήτης (όνομα της καταγωγής του), στα εγκαίνια της εκθέσεως της Θεσσαλονίκης και απευθύνοντας χαιρετισμό (χερετισμό) στους κατοίκους (λαό) της Θεσσαλονίκης είχε πεί μία αλήθεια, για το μέλλον της Ελληνικής φυλής : «πολυφυλετική και πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη». Την εκφώνηση του λόγου την άκουσαν όλοι οι ΄Ελληνες Ιθαγενείς, αλλά ποίοι κατάλαβαν τι εννοούσε και τι μας επιφύλασσε ο πρωθυπουργεύων Σ(η)μήτης και το κόμμα του; ΄Όχι ότι τα άλλα κομμάτια της λεγομένης Δημοκρατίας θα ακολουθούσαν διαφορετική πολιτική, αφού είναι μέρος της πολιτικής των κατακτητών μας, για να μην καταλαβαίνουμε τον ζυγό μας και να νομίζουμε ότι έχουμε Δημοκρατία.

΄Ετσι φθάσαμε στους επομένους πρωθυπουργεύοντες, οι οποίοι έβαζαν ο καθένας τους και από μερικά λιθαράκια του αφελληνισμού, χτυπώντας την Παιδεία, τον εθνικισμό, τον εγκέφαλο και τέλος πυροβολώντας το στομάχι, ώστε να φύγει η σκέψη από το κεφάλι και να κατέβει στο στομάχι για να καμφθεί κάθε αντίσταση στον αφανισμό μας.

Και να πού φθάσαμε στο ποθούμενο των κατακτητών μας, στο να δεχόμεθα αγόγγυστα τα κτυπήματα, κάνοντας 24ωρες απεργίες για τα μάτια, των εχόντων χαμηλό IQ, να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί υπάρχουν και χειρότερα, πάντοτε υπάρχουν και χειρότερα, τα οποία μας έρχονται σιγά σιγά, για να μην τα καταλάβουμε και πονέσουμε πολύ. Λοιπόν ένα από τα κομμάτια της λεγομένης Δημοκρατίας, πού επαγγέλλεται τον λεγόμενο σοσιαλισμό ανέλαβε να υλοποιήσει τα σχέδια των κατακτητών και έχοντας την στήριξη ορισμένων πού έχουν συμφέρον από αυτό το κομμάτι, ήθελαν το κομμάτι αυτό στην εξουσία, καί από άλλους των οποίων ο εγκέφαλος έχει χαμιλό IQ πίστεψαν τά λεγόμενα των σοσια(ληστών) νομίζοντας ότι θα φάνε κι’ αυτοί καλά !!! ΄Όχι ότι τα άλλα κομμάτια είναι εκτός μαντριού, αλλά και ληστών, όλα το κομμάτια της λεγομένης Δημοκρατίας είναι δημιουργήματα και ελεγχόμενα από τους κατακτητές μας.

Φθάσαμε στο σημείο λοιπόν οι σοσια(ληστές) να έλθουν στην εξουσία με προεγκριμένους από τους κατακτητές μας βο(υ)λευτές εκ των χειροτέρων υποκειμένων της κοινωνίας μας, ώστε να μην υπάρξει αντίδραση ή αντίσταση στις αποφάσεις των. Μία λοιπόν εκ των αποφάσεων, είναι να εξαφανιστούν οι γηγενείς ΄Ελληνες ιθαγενείς, πώς; Κάνοντας έλληνες ιθαγενείς τους πάσης φύσεως αρρώστους λαθρομετανάστες, ώστε να καταστραφεί το ΄Ομαιμον των γηγενών Ελλήνων και η καινούρια φυλή πού θα προκύψει να έχει αίμα εκ διαφόρων ασθενειών, με εγκέφαλο επιθυμητό για τους κατακτητές μας, ώστε να εργάζονται μόνον για το ΜΑΝΑ να γίνουν ανθρωποειδείς μαζάνθρωποι για μεγαλύτερα υλικά κέρδη.

Ο πρωθυπουργεύων Σ(η)μήτης σας το είχε πεί «πολυφυλετική και πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη», αλλά εσείς με το χαμηλό σας IQ δεν θέλατε να το καταλάβετε, έτσι όποιο κομμάτι της λεγομένης Δημοκρατίας και να εκλέγατε, πάλι το χαμηλό σας IQ δεν θα το καταλάβαινε το τι σχεδίαζαν οι κατακτητές μας. Τώρα πού το καταλάβατε είναι αργά, αγκαλιάστε τον συνέλληνα σας αδελφό αφρικανό με τις χειλάρες και τα ρουθούνια και κάντε παιδιά μαζί τους για την δημιουργία της νέας ελληνικής φυλής, για να μην πώ ότι θα είναι η χαρά των π#@@τιδων ή όπως αλλιώς θέλετε να τους ονομάσετε, πού επανδρώνουν τις διάφορες οργανώσεις ή πολιτικά κομμάτια, για να έχουν φθηνούς επιβήτορες.

Την ζημιά πού κάνατε στο γένος των Ελλήνων είναι μη αναστρέψιμος, αργότερα θα την συναντήσετε μπροστά σας, όταν θ’ αρχίσει ο εμφύλιος μεταξύ των γηγενών Ελλήνων και των ελληνοποιημένων ελλήνων.

Τώρα μερικοί θα με ερωτήσετε και τι να ψηφίζαμε; Αυτό είναι στην δική σας κρίση και αναλόγως το IQ σας, και τι γίνεται τώρα; Το μόνο πού μπορεί να γίνει είναι να κοινοποιηθούν τα ονόματα και οι φωτογραφίες αυτών πού εψήφισαν κατ’ αρχήν το νομοσχέδιο και αυτών πού θα το ψηφίσουν κατ’ άρθρο, ώστε στον επερχόμενο εμφύλιο, να συλληφθούν και να δικαστούν στην εσχάτη των ποινών διά την εσχάτη τους προδοσία στην Φυλή και στο ΄Εθνος των Ελλήνων.

Περαστικά σας και καλή ανάρρωση από την βλακεία σας!!!

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: