ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.10

Με αφορμή το συνέδριο για την Βόρεια Ελλάδα


Με αφορμή το συνέδριο για την Βόρεια Ελλάδα

Θεωρώ εξαιρετικά ελπιδοφόρο το ότι επιχειρηματίες και πολιτικοί της Βορείου Ελλάδος θα συναντηθούν για να συζητήσουν το μέλλον της Μακεδονίας σε σχέση με τις προκλήσεις που διαμορφώνονται από τους βόρειους γείτονες. Πολλοί γράψαμε για την οικονομική αφαίμαξη που υφίσταται η Β. Ελλάδα κυρίως από την ΠΓΔΜ και ίσως επιτέλους να εισακουστήκαμε καθώς οι αρμόδιοι φορείς αρχίζουν να αναλαμβάνουν δράση.

Το συνέδριο “ΔIAΣYNOPIAKOTHTA - Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τη Βόρεια Ελλάδα” που πραγματοποιείται στο Hyatt Regency μπορεί να σημάνει την αρχή αποτελεσματικότερων κινήσεων για να αναπτυχθεί και πάλι η Μακεδονία και να σχεδιαστεί επιτέλους μια εθνική στρατηγική για το θέμα.

Οι κατευθυντήριες που θα δωθούν μέσα από αυτή την ημερίδα θα είναι καταλυτικές για το μέλλον της Βόρειας Ελλάδας και ευελπιστούμε ότι θα διευθετούν το όργιο της οικονομικής εκμετάλλευσης που υφίσταται αυτή η ιστορική αυτή περιοχή από τους ανιστόρητους Βόρειους γείτονες μας.

Κακοποίησαν την ιστορία μας...ας σταματήσει και η αποσάθρωση της τοπικής οικονομίας γιατί σε αυτές τις εποχές που ζούμε δεν συμφέρει κανέναν να αιμορραγεί από τα βόρεια η Ελλάδα!

Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι με αυτό το συνέδριο, το μήνυμα να ληφθεί από τα ανώτερα κλιμάκια γιατί εδώ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Χανδρινού

Δεν υπάρχουν σχόλια: