ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.10

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΚΟΥΜΕ: "ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΤΑ 9.5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ".. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΡΕ !! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

Μας περνάνε ιθαγενείς

Από την ειδησεογραφία: "Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2010 το ταμειακό έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης μειώθηκε σε 9,544 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 14,628 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2009."

Μας περνάνε τελείως ιθαγενείς...Αφού το κράτος έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών...Ας πλήρωνε τις υποχρεώσεις του (επιστροφές ΦΠΑ, επιστροφές φόρων, κλπ κλπ) και θα βλέπαμε μετά τη μείωση του ελλείμματος...Πάντα και παντού ψέμματα!
atithasos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

διάλυσε την ελλάδα ο γιωργάκης για να μειώσει το έλλειμμα !!! ρε δεν πατε να πνιγείτε να γλιτώσουμε !!!! ελεος, θα φατε μαυρο στις εκλογες !!!!