ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.10

ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ "ΚΡΕΜΑΕΙ" ΤΟΝ ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΨΗΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ

Ανάβει φωτιές δήλωση – σοκ του Κ. Σκανδαλίδη

“Η Τρόικα ήθελε να κλείσει την Αγροτική Τράπεζα”!

Πιέσεις της Τρόικας για «κλείσιμο» της Αγροτικής Τράπεζας λόγω καταστρατήγησης του ανταγωνισμού κατήγγειλε σε σημερινή συνέντευξή τύπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, προκαλώντας σοκ στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Όπως αποδεικνύεται και από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο που παρουσιάζει το protothema.grο υπουργός του ΠΑΣΟΚ μιλά ανοικτά και ξεκάθαρα για πιέσεις της τρόικας για να κλείσει η ΑΤΕ.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σκανδαλίδης τονίζει πως «η Αγροτική Τράπεζα είναι ένας δημόσιος φορέας που ασχολείται με τους αγρότες και που τους βοηθάει πραγματικά και σήμερα κατηγορείται από την τρόικα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι καταργεί ουσιαστικά τον ανταγωνισμό, ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Και ζήτησαν να κλείσει η Αγροτική Τράπεζα».
Την ίδια στιγμή, σε αντίθεση με τις κυβερνητικές προθέσεις σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης φαίνεται να διαφοροποιείται από όσα ο πρωθυπουργός έχει τονίσει και να κάνει λόγο για προσπάθεια διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα της ΑΤΕ.
«Αυτή τη στιγμή λοιπόν βρισκόμαστε σ’ ένα σημείο που εμείς θέλουμε το μεν δημόσιο χαρακτήρα και την εξυγίανση της Τράπεζας να τη συνεχίσουμε για να μπορεί να σταθεί και να συνεχίσει να βοηθάει τον αγροτικό κόσμο με καινούργιους όμως κανόνες, δε θα γίνει μέσα από την κατάργηση του ανταγωνισμού και από την άλλη μεριά, θέλουμε να προστατεύουμε τους αγρότες» υπογραμμίζει. Στη συνέχεια υποστήριξε πως «πείστηκε η τρόικα για το ότι θα καταβληθεί μια προσπάθεια  εξυγίανσης της Τράπεζας. Πείσθηκε η Τρόικα, δεν πάει σε πώληση, αυτό μου το είπε ο κ. Πανταλάκης».
Ήδη οι παραπάνω δηλώσεις σήμαναν συναγερμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς σύμφωνα με πηγές του protothema.grτόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Οικονομικών φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι με τις δηλώσεις Σκανδαλίδη, καθώς το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Παράλληλα, δυσφορία φαίνεται ότι υπάρχει και προς το πρόσωπο του κ. Πανταλάκη θέσεις του οποίου φέρεται να εξέφρασε ανοικτά σήμερα ο κ. Σκανδαλίδης, μετά και την συνάντηση που οι δύο είχαν την Τρίτη.
Πρωτο Θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: