ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.10

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ! ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ...ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ..... ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΤΣΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΠΕΣ

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση .......

Η ΓΣΕΕ δε θα συμμετάσχει στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 7 Οκτωβρίου, ούτε σχεδιάζει κάποια άλλη γενική απεργία, δήλωσε ο Πρόεδρός της, Γιάννης Παναγόπουλος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters....


Ο σχολιασμός ...

Ο κ. πρόεδρος με αυτή την δήλωση σίγουρα θέλει να καθησυχάσει τους Τροικανούς και τους εγχώριους κυβερνητικούς αντιπρόσωπους τους!!!

Το μήνυμα του εμμέσως πλην σαφώς είναι …. ......
εντάξει έχετε δίκιο για όλα τα μέτρα που μας βάλατε …. και αν χρειαστεί να μας βάλετε και άλλα!!!

Ωραίο εκπρόσωπο και προστάτη των εργαζομένων ανέδειξαν στη θέση του προέδρου οι εργατοπατέρες!!! Μάλιστα θέλοντας να επιβεβαιώσει την αφοσίωση στα κομματικά του αφεντικά τους τονίζει ότι δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις!!!

κ. πρόεδρε οφείλω να σας πω ότι είστε λίγο άτυχος γιατί ο κόσμος εδώ και καιρό έχει αντιληφθεί το ρόλο που παίξατε όλοι σας αυτά τα χρόνια. Καταλαβαίνει ότι στην ουσία πουλήσατε το συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο προσαρμόζατε ανάλογα με τις περιστάσεις στο κομματικό συμφέρον και όχι στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Πολλοί από εσάς κάνατε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για ιδίων όφελος και όταν αναλάβατε κυβερνητικά αξιώματα γίνατε “Βασιλικότεροι του Βασιλέως.”

Φυσικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση που τώρα τελευταία ακούγεται ότι στις επόμενες εκλογές (προφανώς λόγω καλής διαγωγής και υπακοής προς το κόμμα) θα είστε υποψήφιος βουλευτής. Να το κάνετε γιατί σίγουρα όλοι μας έχουμε την επιθυμία (λόγω των πεπραγμένων σας) …. να σας μαυρίσουμε!!!!

=====================================
ΛΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: Οφείλουμε να σας διευκρινίσουμε την "στροφή" μας στους ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ .........
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! οι λέξεις τύπου Μπαμπινιώτη !! Άμεση μεστή καθομιλουμένη καφενεδίστικη γλώσσα!!! γιατί η ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ πειράζει και καθηλώνει τους απ αυτούς μας στον ΚΑΝΑΠΕ!!! !!!  ... Αφήστε  που η επικαιρότητα και η έκνομες συμπεριφορές των φεουδαρχών όλων των τύπων και των πόστων μας έχουν κάνει τα νεύρα ΤΣΑΤΑΛΙΑ.....
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: