ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.10

Η εμετική - προκλητική προπαγάνδα της Τρέμη και του σιναφιού από το Mega

Eχω γράψει και παλαιότερα ότι μόνο "δελτία ειδήσεων" δεν είναι οι εκπομπές πολιτικού σχολιασμού των 8, πόσο μάλλον το δελτίο του Mega.

Χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, η κ.Τρέμη ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας όταν ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορτηγατζήδων να απολογηθούν για τα συνθήματα που ακούστηκαν γιατί τα ίδια συνθήματα είχαν ακουστεί κι από τους κουκουλοφόρους που έκαψαν τη Marfin!

Δεν είναι όλοι όσοι φωνάζουν "Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" υποψήφιοι δολοφόνοι ή εμπρηστές κ.Τρέμη.

Είναι τόσο... εμετική η προπαγάνδα του συγκεκριμένου δελτίου όπου θα αρχίσουμε στο τέλος να βλέπουμε με συμπάθεια τα παράλογα αιτήματα των απεργών.
Ντροπή...

από το Παραπολιτική
Ντροπή σας δημοσιοκάφροι να προσπαθείτε να συνδέσετε την πορεία και η συγκέντρωση των φορτηγατζήδων με το τραγικό περιστατικό των θανάτων στη Marfin!!!
apnea


Δεν υπάρχουν σχόλια: