ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.10

Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι


καλησπερα σε ολους. σε πολλους που δεν με ξερετε ειμαι ο θανος θα ηθελα να ξεκινησω αυτο το μαιλ καπως ετσι :

"
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος .Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα ,αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ..."

Μπέρτολ Μπρεχτ

με αυτα τα λογια θελω να σας πω οτι σημερα στην ελληνικη κοινωνια
συντελλουνται γεγονοτα τα οποιας ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !

στις 6 σεπτεμβριου του σωτηριου ετους 2010 μαζευτηκαμε μια χουφτα ανθρωπων, οργανωμενα, στην πλατεια νεας σμυρνη (μπορειτε να δειτε και τα σχετικα βιντεακια που αναρτηθηκαν και στο youtube, http://www.youtube.com/results?search_query=antoniou +dimitris&aq=f) οπου και εγινε μια εκδηλωση - ομιλια σχετικα με αυτη την προδοσια που συντελειται σε βαρος της ελλαδας και του ελληνα.

ηταν μια φιλοτιμη προσπαθεια να μιλησουμε στον κοσμο, να του πουμε για αυτη την προδοσια, γιατι αυτο που βιωνουμε με το ΔΝΤ και την τροικα ειναι στα πλαισια προδοσιας που γινετε με εκφραστες της την πολτικη ηγεσια αυτου του τοπου.

σας στελνω αυτο το μαιλ για να σας ενημερωσω οτι υπαρχει σκεψη για μια ακομα συγκεντρωση - ομιλια (θα σας ενημερωσω για το ποτε, για οσους ενδιαφερονται) στην πλατεια νεα σμυρνης και θα θελαμε την παρουσια ΟΛΩΝ σας.

ΟΛΟΙ ειμαστε : - πολιτες με δικαιωματα - εργαζομενοι, δεν γινετε να αφησουμε αυτη την εργασιακη λελαπα να σαρωσει τα παντα και να μας γυρισει σ'εναν εργασιακο μεσσαιωνα -

ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν γινετε να αφησουμε το ξεπουλημα της ελλαδας ΜΑΣ

- γονεις που σκεφτομαστε το αυριο της επομενης γενιας
ΠΡΕΠΕΙ να αφησουμε τον καναπε, πρεπει να μαζευτουμε να δειξουμε τη δυσαρεσκεια μας, πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε ητοπαθεις, να αφησουμε αυτο που ακουσα : "εε, και τι θα γινει ...?"

ΑΝ σκεφτομαστε ετσι ΠΟΤΕ δεν θα γινει τιποτα !
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ : - η περιφανεια μας ? - η αξιοπρεπεια μας ? - η ιστορια μας ?

ΜΟΝΟ για ποδοσφαιρικα θεματα ξερουμε να αγωνιζομαστε και να μαχομαστε
μεταξυ μας, μονο για ηλιθιες μικρο-κομματικες κουβεντες δειχνουμε τον τσαμπουκα μας ! δεν ειναι καιρος να παρουμε την τυχη στα χερια μας ? αν μη τι αλλο να προσπαθησουμε γι'αυτη ! θα ηθελα να ευχαριστησω και αυτους τους ανθρωπους που γνωρισα, που ειμαστε συνοδοιποροι σε αυτο το ταξιδι

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ - ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ ! ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ !

κλεινωντας σκεφτητε αυτο :

Ε κακομοίρη άνθρωπε», είπε δυνατά, «μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να
κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά. Ας ανασκουμπωθούμε εμείς που το ξέρουμε, ας σύρουμε μπορεί να μας ακούσουν!

Νικος Καζαντζακης

P.S. ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν διαφορες σκεψεις και χαρακτηρισμοι μετα απο αυτο το μαιλ, αλλα αν μη τι αλλο προσπαθω για κατι, να μπορω να κοιμαμε με τη συνειδηση μου ησυχη οτι αγωνιζομαι για κατι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: