ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.10

ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ

Dr. Kiriakos Tobras
e mail : kyrotobras@yahoo.com





Λίγο μετά  τις «Καταγγελίες Παπανικολάου» για τη Μαφία της Δικαιοσύνης, που απλώνει τα πλοκάμια της από τα γραφεία των Ανακριτών  μέχρι τον Άρειο Πάγο, έσκασε επί τέλους, μετά από πολύμηνες έρευνες της ΕΥΠ,              και το μεγαλύτερο Παραδικαστικό της μεταπολίτευσης,   όπου εμπλέκονται μεγάλα πολιτικά και επιχειρηματικά ονόματα και συμφέροντα ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από γνωστούς Δικηγόρους των Αθηνών (και του Πειραιά), διαπλέκονται ακόμη και με  «εξέχουσες προσωπικότητες»  του οργανωμένου εγκλήματος. 
Από Δευτέρα θα γίνει χαμός.
Έχει τεράστιο βάθος το θέμα !
Ξύπνησε μέχρι και η Κυβέρνηση και άρχισε να ερευνά τη «Δικαστική Χούντα» που έχουν στήσει συγκεκριμένες «Αγίες Οικογένειες»  μέσα στο μέγαρο του Αρείου Πάγου και του Εφετείου Αθηνών.    
Εκεί όπου καταλύεται καθημερινά η Δημοκρατία και βιάζεται  η Δικαιοσύνη, από ένα συγκεκριμένο κύκλωμα παρακρατικών δικαστών που, αν και αποτελούν μια μικρή μειοψηφία επί του συνόλου των έντιμων συναδέλφων τους, αισθάνονται πλέον τόσο δυνατοί  και ασφαλείς  από την αλαζονεία της εξουσίας που διαχειρίζονται και την πολυεπίπεδη  κάλυψη που τους παρέχεται,  που δε διστάζουν να διαπράττουν πρωτοφανή δικαστικά εγκλήματα, σε καθημερινή βάση,  κοροϊδεύοντας  μέσα στις αίθουσες των συμβουλίων και  των ακροατηρίων,  εκατοντάδες  πολιτών, δικηγόρων και συναδέλφων τους. 
Η μακροχρόνια ατιμωρησία τους αποθράσυνε, τους έδωσε δύναμη αλλά, ταυτόχρονα, τους έκανε και ...... ευάλωτους.
Γιατί σταμάτησαν να προσέχουν !!!
Σταμάτησαν να τηρούν ακόμη και τα προσχήματα !!! 
Γιατί πίστεψαν ότι η πολιτική, επιχειρηματική και παρακρατική κάλυψη που διέθεταν,  θα διαρκούσε επ΄ άπειρον, μέχρι να συνταξιοδοτηθούν, οπότε και θα προσλαμβάνονταν σε κάποιο πολιτικό ή διαπλεκόμενο επιχειρηματικό επιτελείο, προκειμένου να νουθετούν εκ του ασφαλούς, από το σκοτάδι  και το παρασκήνιο, τους  εν ενεργεία συναδέλφους τους  που,  το ίδιο το παρακράτος που εξέθρεψε και ανέδειξε αυτούς τους ίδιους,  θα είχε φροντίσει να τοποθετήσει στη θέση τους, μετά την αποχωρησή τους, ακόμη και αν έπρεπε να καταλυθεί η ιεραρχία ή οποιοσδήποτε άλλος θεσμός αξιοκρατίας.   
 Έκαναν όμως λάθος. 
 Δεν αντιλήφθηκαν ότι η οικονομική κρίση που παρέδωσε την Ελλάδα όμηρο στο Δ.Ν.Τ., άλλαξε τις ισορροπίες,  κατ’αρχήν  στον πολιτικοοικονομικό χάρτη της εξουσίας και της διαπλοκής.  
Τα μεγάλα «Παραδικαστικά Τζάκια»  των Αθηνών  αποδυναμώνονται καθημερινά, αφού οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και οι πτωχευμένοι   τραπεζίτες που τα στηρίζουν, καταρρέουν   ένας – ένας,             σα χάρτινοι πύργοι. 
Και χωρίς λεφτά δε συντηρούνται οι Δικαστικές Χούντες !!!  
Τελειώσανε !!! 
Ας φροντίσουν τώρα να σώσουν τα τομάρια τους !!! 
Γιατί  η Κυβέρνηση, προκειμένου να τους ξεφορτωθεί, μπορεί να τους δώσει ακόμη και συγχωροχάρτι !!! 
 Οι άνθρωποι όμως που όλα αυτά τα χρόνια αδικήσανε και καταστρέψανε δεν τους τη χαρίσουμε. 
 Είμαστε όλοι  εδώ και τους περιμένουμε, μέρα με την ημέρα, μέχρι να δούμε τα ονόματά τους δημοσιευμένα από τα ΜΜΕ. 
Μέχρι να γίνουνε πρωτοσέλιδα και να κρεμαστούνε από τα μανταλάκια στα περίπτερα όλης της χώρας !!!  
Εμείς δε θα τους  δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι. 
Αντιθέτως, θα αρχίσουν να μιλάνε ακόμη και οι μουγγοί !!! 
Θα αποδράσουν πολλοί συμπολίτες μας από τα κελιά  της  omerta’  όπου τους καταδικάσανε να ζουν αυτοί με τα κατορθώματά τους και
θα αρχίσουν, επί τέλους,  να καταγγέλλουν συγκεκριμένα ονόματα. Δικηγόρους, Επιχειρηματίες, Πολιτικούς, Παρακρατικούς, Συγγενείς Δικαστών  και ....... άλλες προοδευτικές δυνάμεις. 
Και μαζί τους θα καταγγείλουν και  όλα τα πονηρά Απαλλακτικά Βουλεύματα, τις βρώμικες Αποφάσεις,  τις ύποπτες Εφέσεις και τις Αναιρέσεις υπέρ του Νόμου,  που γράφτηκαν από Δικαστές,                             καθ’ υπαγόρευση  όμως συγκεκριμένων Δικηγορικών Γραφείών και, έτσι,  ξεπετάχτηκαν γρήγορα, αναιτιολόγητα και με κλειστά τα μάτια,   γιατί η Δικαιοσύνη  είναι ..................  τυφλή!!! 
Το πάρτι αρχίζει !!!   Ετοιμαστείτε !!!   
Οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" και όλοι οι Δικαστές,  γνωρίζουν ποιοί είναι οι "βρώμικοι" αξιωματούχοι της «Δικαστικής Χούντας».
Δυστυχώς όμως, τη γνώση αυτή, στο μέτρο της προσωπικής μας εμπειρίας, την έχουμε και όλοι εμείς, οι απλοί πολίτες, που πέφτουμε καθημερινά θύματα της διαπλοκής, του παραδικαστικού, ή ακόμη και των δικαστών που, εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους στη δικαιοσύνη, προωθούν μέσα από τα δικαστικά μέγαρα τα επιχειρηματικά συμφέροντα των οικογενειών τους.
Ένα τέτοιο θύμα είμαι και εγώ, που είχα την ατυχία να εμπλακώ σε ένα δεκαετή δικαστικό αγώνα με επιχειρηματία, αδελφό υψηλόβαθμου δικαστή.
Το αποτέλεσμα ;    Έχω αθωωθεί δύο φορές !!! Ομόφωνα !!!
Μετά όμως από κάθε αθώωσή μου, ανευρίσκετο μονίμως και "εντελώς τυχαία", κάποιος εισαγγελέας, ακόμη και του Αρείου Πάγου, για να ασκήσει έφεση ή αναίρεση υπέρ του νόμου !!!
Η τελευταία δε αναίρεση, εντελώς προκλητικά, έγινε δεκτή χωρίς καμία αιτιολογία,  ενώ εξεδόθη απόφαση του Αρείου Πάγου σε χρόνο ρεκόρ,            σε 15 μόλις ημέρες !!!!!,  προκειμένου οι διαπλεκόμενοι να προλάβουν τις εξελίξεις και τα δημοσιεύματα για το Παραδικαστικό και τη Δικαστική Χούντα που πρόσφατα άρχισαν  να κατακλύζουν το διαδίκτυο.
Μην εμπλακείτε ποτέ σε δικαστική διαμάχη με συγγενή δικαστή !!! 
Ιδιαίτερα όταν παίζονται οικονομικά συμφέροντα της οικογενείας τους !!!! Όσες φορές και να αθωωθείτε, θα είστε για όλη σας τη ζωή κατηγορούμενοι, μέχρι να βρεθεί μια στημένη σύνθεση για να σας καταδικάσει !!!
Και την ημέρα που θα ασκήσετε εσείς αναίρεση στον Άρειο Πάγο, να είστε σίγουροι ότι θα απορριφθεί !!!   Για να κλειδώσει η καταδίκη σας !!!
Γιατί έτσι μόνο μπορούν να κατοχυρωθούν στα αστικά δικαστήρια τα παράνομα κέρδη, να νομιμοποιηθούν με δικαστικές αποφάσεις τα έσοδα από ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή να δικαιολογηθούν οι αρπαχτές που έκαναν από το χρηματιστήριο το 1999, κάποιοι συγγενείς δικαστών (αδελφοί) που διοικούσαν κάποιες ΔΕΚΟ και τις ασφαλιστικές θυγατρικές τους.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ντροπή της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Η κατασκευή πονικών σκευωριών και το παραδικαστικό στήσιμο  κατηγορουμένων, προκειμένου να ποινικοποιούνται απλές αστικές υποθέσεις, στις οποίες όμως παίζονται οικονομικά συμφέροντα οικογενειών δικαστών.
Ιδιαίτερα δε όταν οι υποθέσεις αυτές αφορούν μεγάλα σκάνδαλα (20 ΔΙΣ) του Χρηματιστηρίου το 1999-2000,  με ζημία σε βάρος του Δημοσίου, Κρατικών Τραπεζών και ΔΕΚΟ  και οι "αδελφοί" δικαστές έχουν ήδη φροντίσει να απαλλάξουν τους "αδελφούς" κατηγορουμένους - επιχειρηματίες, με απαλλακτικά βουλεύματα !!!
Υπάρχει μάλιστα και συγκεκριμένη «συνταγή νομιμοποίησης» των παραδικαστικών αυτών αποφάσεων.
Βήμα 1ο
Την υπόθεση αναλαμβάνει ως δικηγόρος,  επιφανής και επώνυμος Καθηγητής Πανεπιστημίου.
Βήμα 2ο
Η παραδικαστική απόφαση δημοσιεύεται στα «Ποινικά Χρονικά», προκειμένου, όχι μόνο να αποκτήσει μία επίπλαστη επιστημονική  νομιμοποίηση αλλά, επιπλέον,  για να αποτελέσει την απαραίτητη νομολογία για κάθε επόμενη παραδικαστική απόφαση του ιδίου κυκλώματος.
Αυτά που σας γράφω δεν είναι ούτε κινηματογραφική ταινία, ούτε μυθιστόρημα.
Είναι η οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνω εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια και που με οδήγησε στην οικονομική, επαγγελματική  και ηθική καταστροφή.
Ζω μόνο για τη στιγμή της δικαίωσης.
ΚΤ  


Dr. Kiriakos Tobras
e mail : kyrotobras@yahoo.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δικαστης σε κολπο με πλαστη διαθηκη !

Βαλτε σαν λεξεις κλειδια τα παραπανω και θα δειτε το νεο παραδικαστικο !