ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.10

H μη νομιμοποίηση γεννά Κίνημα απειθαρχίας

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά
Το στίγμα των προθέσεων για την πορεία των κινητοποιήσεων έδωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα των μεταφορέων. Προβλήματα στον Πειραιά – εγκλωβισμένα στο λιμάνι φορτηγά-αυτοκίνητα διότι οι απεργοί τους απαγορεύουν την έξοδο.
Προβλήματα δημιουργήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τα φορτηγά αυτοκίνητα-νταλίκες που έχουν αποβιβαστεί από τα πλοία παραμένουν εγκλωβισμένα στο χώρο του λιμανιού γιατί απεργοί ιδιοκτήτες φορτηγών δεν τους επιτρέπουν να εξέλθουν Νωρίτερα, υπήρχε σύγκρουση των αστυνομικών με τους διαδηλωτές ενώ δεν έλειψε η χρήση δακρυγόνων.
Εξάλλου, κάποιες νταλίκες δεν επιβιβάστηκαν στα πλοία που είχαν προορισμό τα νησιά για τον ίδιο λόγο.
Μετά την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων για συνέχιση της απεργίας, τα μέτρα ασφάλειας στο Λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένα.
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις
Με τη φράση «δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω» η συντονιστική επιτροπή αγώνα των μεταφορέων, έδωσε το στίγμα των προθέσεων για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων, γίνεται λόγος για ενταφιασμό του κλάδου, για αδιαλλαξία της κυβέρνησης και εμπαιγμό των επαγγελματιών μεταφορέων, ενώ κατηγορείται ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για υπαναχώρηση και ότι η επιστολή που τους έστειλε σήμερα το πρωί δεν ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει.
===============
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Η κυβέρνηση αυτή εκλέχτηκε στην βάση άλλων  κοινά συμφωνηθέντων. Στην πορεία αποφάσισε άλλα και πορεύεται χωρίς να επικοινωνεί με τους πολίτες και  χωρίς να νοιάζεται για το παρεξηγημένο και φορτισμένο αρνητικά πολιτικό κόστος. Πολιτικό κόστος που τελικά είναι ο μόνος τρόπος “επικοινωνίας” του λαού με μια εκλεγμένη για 4 χρόνια κυβέρνηση. Αν δεν υπήρχε το πολιτικό κόστος θα είχαμε κάθε  4 χρόνια χούντα με διαλλειμα για εκλογές
Είναι λογικό η μη νομιμοποίηση και  κυρίως η μη επικοινωνία  να γεννά κίνημα απειθαρχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: