ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.11

Η “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ψευδοΛΟΓΙΣΤΙΚΗ” ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ

Με το σημερινό μου άρθρο, ξεκαθαρίζω εκ προοιμίου, ότι σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να μου χρεωθεί, ότι προσπαθώ να φορτώσω τις σημερινές απάτες και τις απάτες των πολιτικών συμμοριών της τελευταίας 15ετίας, στη χούντα της 21ης Απριλίου 1967.
Ούτε είμαι από εκείνους που απερίσκεπτα ισχυρίζονται, ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στα πραξικοπήματα της χούντας, ήσαν πράκτορες της CIA και των Εβραίων.

Και για να το κάνω πιο λιανά, επειδή έζησα και τις δύο πολιτικές-συνταγματικές παρεκτροπές, απερίφραστα δηλώνω, ότι οι σημερινοί γαλαζοπράσινοι ληστοσυμμορίτες, είναι 1000 φορές πιο αδίστακτοι, πιο παρακρατικοί, πιο επικίνδυνοι, πιο χουντικοί και πιο φιλοναζιστές-φιλοσιωνιστές, από τη χούντα Παπαδόπουλου – Πατακού – Μακαρέζου – Ιωαννίδη.

Αφορμή για να ασχοληθώ οικονομολογικά με το θέμα, είναι το γεγονός, ότι τελευταία, όλο και πληθαίνουν οι έγγραφες προπαγανδιστικές απόψεις, για το δήθεν «Οικονομικό Θαύμα» της ξενοκίνητης χούντας των συνταγματαρχών. Αυτά δυστυχώς τα αναπαράγουν και σοβαροί άνθρωποι, που μάλλον δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να ερευνήσουν αυτό το σοβαρό θέμα.

Για να καταλάβετε μερικοί την τότε πραγματικότητα, θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω εκλαϊκευμένα μερικά πράγματα:

ΚΡΑΤΙΚΟΣ (και ΝΠΔΔ) ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο ετήσιος προϋπολογισμός είναι ΠΡΟΒΛΕΨΗ, που γίνεται το τρέχον έτος, για το τι ΕΣΟΔΑ πρόκειται να εισπράξει το ΚΡΑΤΟΣ (ή ένα ΝΠΔΔ) και το τι ΕΞΟΔΑ πρόκειται να πληρώσει (αντίστοιχα), το αμέσως επόμενο έτος  (το έτος λογιζόμενο από 1/1 έως και 31/12).

Τα κρατικά έσοδα και έξοδα είναι και κωδικοποιημένα με ειδικούς Κωδικούς Αριθμούς (Κ.Α.Ε.), κατά αποκλειστικό είδος δαπάνης, ενώ ψευδοαπαγορεύει τα ανακατέματα άσχετων μεταξύ τους δαπανών. Η εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, δηλαδή οι εισπράξεις κι οι πληρωμές, διέπονται από ειδική -εικονικά αυστηρή- νομοθεσία, γνωστή ως Δημόσιο Λογιστικό, Λογιστικό των ΝΠΔΔ και Λογιστικό των ΟΤΑ.

Αντίστοιχα ο Απολογισμός, καταγράφει το πως πραγματικά εξελίσσονται οι εισπράξεις κι οι πληρωμές του κράτους, που ποτέ δεν γίνονται όπως έχουν προβλεφθεί. Επειδή η ψεύτικια δαμόκλεια σπάθη του Δημόσιου Λογιστικού, απαιτεί την συμφωνία στο τέλος κάθε ετήσιας οικονομικής χρήσης, μεταξύ προϋπολογισμού και απολογισμού ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ, έχουμε τους ενδιάμεσους αυνανισμούς των κρατικών-πολιτικών παραγόντων, οι οποίοι χάριν ευπρεπισμού και συντομίας ονομάζονται τροποποιήσεις του προϋπολογισμού, δηλαδή ένα ατελείωτο ράβε-ξήλωνε, ώστε με τα πιο απίθανα + και – να βγάζουν ίσια τα σκέλη τους.

Είναι το Προϋπολογιστικό-Απολογιστικό Δημόσιο «Λογιστικό», μια μορφή επιστημονικής λογιστικής απεικόνισης του Δημόσιου φορέα???

ΟΧΙ…!!! Ξερά και κατηγορηματικά ΟΧΙ…!!! Σε αντιδιαστολή δε με το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα, όπως το ξέρουμε στον ιδιωτικό τομέα και στα διεθνή πρότυπα, κατ’ ευφημισμό ονομάστηκε βλακωδώς «μονογραφικό». Ούτε καν τους απλουστευμένους κανόνες του λογιστικού, τύπου βιβλίων Εσόδων-Εξόδων του ιδιωτικού τομέα δεν τηρούσαν οι Οργανισμοί του Ελληνικού Δημοσίου. Μιλάμε για νομιμοποίηση της ασυδοσίας, της αταξίας και της αδιαφορίας. Ένα κατάντημα, που έφτανε στο σημείο να χαρακτηρίζει «έσοδο» την είσπραξη ενός ….δανείου, με αισχρό τρόπο, ώστε να μη φαίνεται ο δανειστής και τα δανεικά (σαν υποχρέωση). Αν τύχαινε κάποιος να καταλαβαίνει τις αλχημείες της λογικής του μπακαλοτεύτερου, σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα και πήγαινε να πει το τι έπρεπε να γίνει, τότε το εσαεί σάπιο σύστημα, έπεφτε σύσσωμο πάνω του και τον υποχρέωναν να τηρεί διπλά μέχρι και απεριόριστα δευτερεύοντα βιβλία, κι αν χρειαζόταν προς εξάλειψη κάθε …ανησυχίας, έφτιαχναν και κάνα νόμο τσόντα. Και το χειρότερο??? Υπουργοί οικονομικών υπουργείων (καθηγητές ανώτατων οικονομικών σχολών), όταν όλες οι λογιστικές αλχημείες τους οδηγούσαν και σε λογιστικό αδιέξοδο και αποκαλύπτονταν τα ψέματα, ανακάλυπταν και νέες -ανύπαρκτες επιστημονικά- ορολογίες (σαν το «ιστορικό» δημιουργική λογιστική κ.ά.) για να συνεχίζουν περήφανα τον λογιστικό αυνανισμό τους.

Με λίγα λόγια, το Δημόσιο Λογιστικό, στη κυριολεξία κατασκευάστηκε και επί δεκάδες χρόνια συντηρήθηκε, από ανθρώπους που σαφέστατα δεν ήθελαν να εφαρμοστούν στον δημόσιο τομέα, καθιερωμένα λογιστικά πρότυπα. Έχουμε σαφέστατη εικόνα των τελευταίων ετών. Η φαιδρότητα της αλαζονείας των εκάστοτε κυβερνώντων, κάνει στη κυριολεξία στριπ-τίζ στα πλέον πρόσφατα νομοθετήματα. Από το 2000 θεσμοθετήθηκε το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα και το ενιαίο λογιστικό σχέδιο και μάλιστα μηχανογραφημένα, όπως αυτά έχουν επικρατήσει και έχουν συμπεριληφθεί στα διεθνή λογιστικά πρότυπα. Σας διαβεβαιώνω, ότι μέχρι και το 2008, είτε δεν είχε εφαρμοστεί ό νόμος, είτε σε μερικές περιπτώσεις είχε καταστρατηγηθεί βάναυσα με παράνομο και άχρηστο λογισμικό και εφόσον οι επί μέρους και περιφερειακές υπηρεσίες δεν τα λειτουργούσαν και δεν ήσαν συνδεδεμένες με αντίστοιχες λογιστικές λειτουργίες του κέντρου, επιστημονικά συνεπάγεται, ότι θεσμοθετήθηκε ξανά και ξανά, μια τρύπα στο νερό και αυτό ξανάγινε εσκεμμένα από τους γαλαζοπράσινους πολιτικούς αλήτες.

Τα παραπάνω ήταν αναγκαία, για να γίνει κατανοητό, ότι οι εναλλασσόμενοι κυβερνήτες δεν ήθελαν ούτε θέλουν να εμφανίζουν τη πραγματική λογιστική κατάσταση του Ελληνικού κράτους και των συνδεδεμένων με αυτό, εξαρτώμενων και χρηματοδοτούμενων υπηρεσιών.

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗ «ΕΥΗΜΕΡΙΑ»

ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ

Για τις σχέσεις των κορυφαίων στελεχών της χούντας της 21ης Απριλίου 1967, με τις μυστικές υπηρεσίες των Αμερικάνων και του Ισραήλ, έχουν γραφεί τόμοι με ανάλογα στοιχεία. Εδώ θα ασχοληθώ με τις οικονομικές συμπεριφορές οργανισμών, που επηρέαζαν τα δημοσιοποιούμενα (και μη) στοιχεία «ευημερίας» της χούντας.

Είναι γνωστό λοιπόν και να μη το κάνουν γαργάρα οι εναλλακτικοί του νεοχουντισμού των ίδιων διόδων, ότι από τις αρχές του 1967, μας ήλθαν και άνοιξαν υποκαταστήματα, οι γνωστές και μη εξαιρετέες Τράπεζες, Bank of America, Bank of Nova Scotia, Manhattan Bank και άλλες.

Επίσης, ξένες τράπεζες που ήδη υπήρχαν ή ήδη αντιπροσωπεύονταν στην Ελλάδα (BARCKAYS BANK LTD – BANK DE BRUXALLES – BUSINESS INTERNATIONAL BANK – DEUTCSHE BANK – MIDLAND BANK – LLOYDS BANK – Τράπεζα …Σικελίας), μόλις τους μπήκε το 1967, τους ήρθε έμπνευση και επεξέτειναν τις δραστηριότητές τους στην αιώνια μπανανία.

Όλες μαζί, παλιές και νεοεισβάλουσες, με τη χούντα στα σπάργανα, άρχισαν μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα και σε όλη τη διάρκεια της δικτατορίας με εκθέσεις γραμμένες στο γόνατο, ανέλαβαν εργολαβικά, να εκθειάζουν και να ωραιοποιούν την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, κρύβοντας τα ουσιαστικά μεγέθη χρεών που αυτές μαζί με την Αμερικάνικη κυβέρνηση επέβαλαν στη διάρκεια της επταετίας.

Η «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ» ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Οικονομική βοήθεια «έστελναν» οι αμερικάνοι και βοήθεια δεν βλέπαμε. Τα όργανα της τότε φασιστικής προπαγάνδας, για να ενισχύσουν τον …αντιαμερικανισμό σχεδόν σε καθημερινή βάση, προπαγάνδιζαν τη «βοήθεια» που μας εξασφάλιζαν από τους καλούς αμερικάνους και το τι σκληρές μάχες έδιναν με τους λομπίστες τους, για να διατηρήσουν τη καθιερωμένη αναλογία, έναντι των …Τούρκων. Αυτό το έργο παίχθηκε και μετά τη πτώση της χούντας.

Το απύθμενο θράσος μιας σκληρής εξουσίας χωρίς αντίλογο, επικεντρωνόταν σε ένα μέρος της «βοήθειας», το οποίο μαζί με τους Αμερικάνους βάφτισαν … «δωρεάν βοήθεια», σε σημείο που να γίνεται πλύση εγκεφάλου, για να πιστέψουμε, πως τάχα, ότι μας έδιναν τα αμερικανάκια ήταν ….τσάμπα. Αμ, δεν….

Τι ήταν αυτή η ριμάδα  «Αμερικάνικη βοήθεια» τελικά?????

Το 85 με 90% της «βοήθειας» ήταν δάνεια μακροχρόνια, με μακρά περίοδο …χάριτος!!!! Το «μακρά περίοδος χάριτος» σημαίνει, ότι δεν σε υποχρέωναν να αρχίσεις να πληρώνεις αμέσως τις δόσεις σου, αλλά αφού σε χρέωναν κάθε φορά για 30 χρόνια, σου έκαναν το χατίρι, να αρχίζουν οι δόσεις από το …όγδοο έτος με σύμπτυξη των δόσεων. Δηλαδή και τότε τα χρέη μετατοπίζονταν στις επόμενες γενιές.

Υπήρχε ελεύθερη βούληση στη χουντική κυβέρνηση, για αξιοποίηση της βοήθειας, ανάλογα με τις Ελληνικές ανάγκες???

ΟΧΙ…!!! Μας υποχρέωναν, να αγοράζουμε κυρίως μεταχειρισμένα οπλικά συστήματα κλπ στρατιωτικό εξοπλισμό, τα οποία ως επί το πλείστον είχαν επισκευάσει οι Αμερικάνοι και τις ανάγκες μας τις προσδιόριζαν επίσης οι Αμερικάνοι.

Και τι σκατά ήταν τέλος-πάντων η «δωρεάν βοήθεια»???

Οι Αμερικάνοι κοστολογούν τα πάντα, ακόμα και τις υπηρεσίες νταβατζή που ασκούσαν και ασκούν ανεμπόδιστα σε όλη τη γη μεταπολεμικά. Έρχονταν εδώ καβάλα στο σβέρκο μας, γιατί έπρεπε κάποιος να μας συμβουλεύει και να μας εκπαιδεύει σε θέματα εξοπλισμών, στρατηγικής και ασφάλειας και έλεγαν, ότι αυτό το καουμποϊλίκι, αυτή η κατοχή, είναι μέρος της βοήθειας και κοστίζει τόσο κι’ άλλο τόσο, αλλά επειδή έπασχαν από κουβαρντοσύνη, μας το χάριζαν. Επίσης, επειδή φτιάχνανε για τις πολεμικές εκστρατείες τους ανά τον κόσμο, μεγάλες ποσότητες κονσερβών, πάντα είχαν απόθεμα που πλησίαζε στη λήξη του και για να μη πάθουν σκορβούτο τα Αμερικανάκια του Βιετνάμ, τα κοστολογούσαν και τα έδιναν δωρεάν βοήθεια σε συμμάχους σαν την Ελλάδα.

Παρά κάποια δήλωση του Παπαδόπουλου, πως «σε λίγο καιρό η Ελλάδα δεν θα έχει ανάγκη την Αμερικάνικη βοήθεια», η οικονομική εξάρτηση συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της χούντας. Η δήλωση είχε γίνει, γιατί είχαν δυναμώσει και στις ΗΠΑ οι πιέσεις εναντίον της στήριξης του στρατιωτικού καθεστώτος των Αθηνών.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, μπορεί τα μεγέθη να έχουν αλλάξει, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, η χούντα δημιουργούσε χρέη, που και αυτή δεν εμφάνιζε στους προϋπολογισμούς και απολογισμούς, αφού η εξόφλησή τους αφορούσε μεταγενέστερα έτη.

ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ

Ένα κράτος που ευημερεί και μέσω των νταβατζήδων ξένων τραπεζών, εμφανίζει εξωφρενικά ποσοστά ανάπτυξης και αύξησης του εθνικού προϊόντος, όχι δεν έχει ανάγκη δανεισμού, αλλά το λογικό θα ήταν να είχε μεταβληθεί σε ….δανειστή άλλων, υπανάπτυκτων. Εδώ, στη περίπτωση της χούντας της 21ης Απριλίου 1967, έχουμε το παράδοξο, να μη της φτάνει η Αμερικάνικη βοήθεια και να προσφεύγει και σε εσωτερικό δανεισμό, τόσο για τις άμεσες κρατικές ανάγκες, όσο και έμμεσα για δημόσιους οργανισμούς (όπως η περίπτωση ΔΕΗ). Και αυτοί οι δανεισμοί ήσαν μακροχρόνιοι, που σημαίνει σύμφωνα με τη …μονογραφική ΑΝΤΙλογιστική απεικόνιση, έκαναν την είσπραξη χρεών …έσοδο και έκρυβαν τις υποχρεώσεις.

Επαναλαμβάνω, ότι σε σχέση με τα σημερινά νούμερα τα τότε ποσά φαντάζουν μικρά, αλλά για τότε, τηρουμένων των αναλογιών και σε σχέση με το σύνολο του τότε ετήσιου προϋπολογισμού, τα ποσά χρεών (κρυφών ως επί το πλείστον) ήσαν τεράστια για την εποχή τους κι’ αν γίνει αναγωγή-αναπροσαρμογή, θα μας έρθει ταμπλάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

— Τομ Πάπας – Esso Papas – CIA.

— Ανδρεάδης – Πάχη Μεγάρων.

— Σκάνδαλα Ασλανίδη, Υφυπουργού Αθλητισμού (δραπέτευσε με μερικούς φίλους του στη Λατινική Αμερική με τη πτώση της χούντας).

— Σκάνδαλο Μπαλόπουλου.

— Χρηματοδότηση του Νίξον.

— Η χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για την Ελλάδα, ένταξη εμπορικών πλοίων υπό την Ελληνική σημαία (σημαία ευκαιρίας) – της γνωστής κλίκας City Λονδίνου.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ας μου πει κάποιος, με εξαίρεση τη φασοντζίδικη κλωστοϋφαντουργία, έστω και μία σοβαρή βιομηχανική επένδυση, ιδιωτική ή/και δημόσια, που να έγινε επί χούντας. Τζίφος. Το ότι στηρίχθηκε σκανδαλωδώς η πλεκτοκλωστοϋφαντουργία, είναι γεγονός, με κατευθυνόμενη Αμερικάνικη και Γερμανική «απορρόφηση» της παραγωγής. Τίποτε άλλο άξιο λόγου. Αρκούσαν όμως τα μπλουζάκια και τα σεντόνια για να χαρακτηρίσουν μια οικονομία ακμάζουσα??? Ούτε για αστείο. Η χούντα το είχε καταλάβει και έριξε το βάρος στις δημόσιες επενδύσεις, που μεταφράζονται σε κατασκευές γηπέδων. Μια επένδυση πήγε να γίνει στη Πάχη μεγάρων, κι’ αυτή με κλοπή των χωραφιών των αγροτών.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΧΟΥΝΤΑΣ

Ποτέ λοιπόν δεν ήσαν ρόδινα τα οικονομικά μας επί χούντας. Με έναν λαό στον γύψο και σε καθεστώς απόλυτης οικονομικής εκμετάλλευσης του μόχθου του, η χούντα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου 1967, δανειζόταν χοντρά λεφτά για την εποχή εκείνη, τα οποία σαν είσπραξη τα βάφτιζε …έσοδα, έκρυβε κι’ αυτή τις υποχρεώσεις της, αφού θα έπαιρναν τον ψευδοχαρακτήρα εξόδου, όταν  θα έπρεπε να αποπληρωθούν μετά από χρόνια και καιρούς. Αυτή η γνωστή και διεθνώς παράνομη και αντιλογιστική πρακτική, εύκολα έβγαζε πλεονασματικούς απολογισμούς και με βάση αυτό, χτιζόταν η προπαγάνδα της δήθεν ραγδαίας ανάπτυξης και της αλματώδους αύξησης του ΕΑΠ.

Τώρα, μετά από όλα αυτά, που προσπάθησα να αποδώσω σε κατανοητή γλώσσα, αν έχουν μείνει μερικοί που έχουν απορίες, ας μου γράψουν κι’ αν ξέρω θα τους απαντήσω.

Το φάρμακο είναι ένα: Να σφηνωθεί στο μυαλουδάκι όλων μας, ότι καιρός είναι να ασχοληθούμε με τα πάντα που μας αφορούν και με κάθε μέσο, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Μπαρμπανικος 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tha ithela na theso kapoies diafonies mou an kai diabazo epitelous kai kati sobaro meta apo ta dakrya poy erixan oi apantachou anegkefaloi , oi opoioi pistevontas oti to pasok tha annagirei ilektroforo frakti gia tin antimetopisi ton lathro ,
(edo ofeilo na omologiso pos ebgala to symperasma oti oi blogger pou kathgoroun ton GAPa gia vlaka tha eprepe na koitachtoun se ena giatro mipos kai einai telika pio vlakes aytoi apo ton triskatarameno proanaferomeno , afou den katalavan akomi oti o ypotithemenos fraktis einai ena akomi gkempelliko pyrotexnima , pou tha leitourghsei se proeklogika periodo ( poy mallon erxete telika ton martio symfona me lagomena alla kai me kapia logika epixeirimata )akrivos opos perisy otan o lagos toy pasok xardavelas oi peri lathro synenteyxeis toy me ta lipsana toy syriza kai ton pasokonomarxi ean thimosaste , i telika theloun na sas poun PLEASE psifiste mas tora giati katalabame ( fysika meta kai to kraximo toy xountikou tragoudisti ) kai ananipsame kai giname kala pedia h trito gia na leitourghsei os vazelinh gia ta nea metra kata ton laikon mazon .
Etsi me tetoia texnasmata kai me kapoious maintanous bloggers paraplanise kai perysi o GAPas tous psifoforous kai phre tin exousia kai ...
Loipon tha ihtela na anafereis oti kai o mpalopoulos ( skandalo - sapia kreata ston strato ) pou gnorizeis ti exousia eixe mpike stin toufa kai EKEI ton pidagane oi kommounistes bgazontas to axti toys .
Poly kalos de grafeis oti oi xoyntaioi kynigisan mexri kai ton yfipourgo toys athlitismou Aslanidi (ton gkempel toys symplhrono ego) .
gia esso pappas thimase ta prostima kai ta ypoloipa pou orthos grafeis .
Kai TORA STO EROTIMA giati den yphrche i asydosia toy simera , profanos giati opoios xoyntikos ekane KAPIA megalI lamogia , tin epomeni nyxta itan stin toyfa kai exane tin parthenia tou apo toys kommoynistas toys opoioys mexri extes eixe sto mati kai kynigoyse .
(istories kaytoy sex )
Tora oso gia thn plektobiomixania pou doylepse se aytin olokliri i makedonia kai itan o kyrios paragon epistrofis ton metanaston mas apo tin germania ,prepei na diafoniso kai na soy po oxi kyrie kaneis tragiko lathos legontas oti "den itan kati axio logou ".
megalo lathos , ektos ean protimas tous kinezous gia kapoious logous pou esy gnorizeis .
kai gia na kleino edo telika mallon den epeises kai poly , kai kati dhmosieymata pou den peithoun einai kallytera na menoun sto syrtari , para na dihmosievontai kai na kanoun ton anagnosti na anapolei tis opoies xountes .
Giati i elipsi mnimis einai oti xeirotero gia enan lao .
Etsi xanaginetai eykola kai pali sklavos .
Fysiksa ayta ta GNORIZEI kala h exoysia .

HEIL GAP