ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.11

Θα έπρεπε να έχει αποπεμφθεί ο κ. Λοβέρδος..

Την Τετάρτη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρτίνης  με τον  Υπουργό  Υγείας κ. Λοβέρδο. Θέμα της συνάντησης ήταν η πώληση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.
Ο κ. Μαρτίνης μετά την συνάντηση ανέφερε πως εξέθεσε στο υπουργείο συνολικά τις προτάσεις του όχι μόνο για το Ερρίκος Ντυνάν, αλλά συνολικά για τα νοσοκομεία του Ερυθρού Σταυρού και όπως τόνισε «η άποψη του υπουργού θα έχει βαρύνουσα σημασία για τις αποφάσεις που θα πάρουμε».
Επίσης, σημείωσε πως ο κ. Λοβέρδος γνωρίζει και έχει εικόνα για ένα σημαντικό νοσοκομείο όπως είναι το Ερρίκος Ντυνάν που συνεργάζεται με το δημόσιο και το ΕΣΥ.
Ο κ. Λοβέρδος -όπως άφησαν να διαρρεύσει στον Τύπο – θα ζητήσει (τώρα;) από τις νομικές του υπηρεσίες να γνωματεύσουν εάν μπορεί να πουληθεί το νοσοκομείο και αν ναι, με ποια διαδικασία.
Και αυτό γιατί μπορεί το Ερ. Ντυνάν να ανήκει στο ομώνυμο κοινωφελές ίδρυμα και τον Ερυθρό Σταυρό, αλλά είναι συνδιοικούμενο από το δημόσιο, οπότε ο κ. Λοβέρδος θέλει να έχει στα χέρια του σαφές πόρισμα για το νομικό και διοικητικό καθεστώς που το διέπει.
Σίγουρα κάποιοι μας κοροϊδεύουν! Ας προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε τα δεδομένα προκειμένου να καταλήξουμε σε ασφαλή ερωτήματα ή συμπεράσματα: Πρώτα οι εκπρόσωποι του υπουργείου που μετέχουν στο ΔΣ του νοσοκομείου ψήφισαν για την πώληση του (εδώ) .
Στη συνέχεια και κάτω από από το σάλο που προκλήθηκε ο κ. Λοβέρδος έκανε την απίστευτη δήλωση « σύμφωνα με… πληροφορίες το νοσοκομείο δεν θα πουληθεί» , γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο υπουργός διοικεί τον κλάδο της Υγείας με …πληροφορίες και ότι τα μέλη που όρισε ο ίδιος στο ΔΣ του νοσοκομείου με εντολή την συνδιοίκηση του νοσοκομείου μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενεργούν αυτοβούλως , παρακάμπτοντας τον υπουργό Υγείας , ωσάν να επρόκειτο περί ιδιωτών και ουχί εκπροσώπων του δημοσίου, γεγονός που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα οδηγούσε στην αποπομπή του αρμόδιου υπουργού ( Λοβέρδος).
Μια άλλη εκδοχή που περικλείεται με περισσότερη λογική είναι οι εκπρόσωποι του δημοσίου στο  ΔΣ  να ενήργησαν κατόπιν εντολών του κ. Λοβέρδου. Φυσικά και σ’ αυτή την περίπτωση η αποπομπή του κ. Λοβέρδου από το Υπουργείο Υγείας θα έπρεπε να ήταν άμεση (είπαμε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα … )
Στη συνέχεια και μετά από ερώτηση της Διοίκησης του Χρηματιστηρίου,   το Ιατρικό Αθηνών επιβεβαιώνει  την αποκλειστική (?) πρόταση αγοράς που του ανέθεσε το ΔΣ του νοσοκομείου  Ερρίκος Ντυνάν, διαψεύδοντας την ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου και τις …πληροφορίες του (εδώ). Νέο θέμα αξιοπιστίας του Υπουργού Υγείας!
Στο διάστημα αυτό λίγες ανεξάρτητες γραφίδες θέτουμε συνεχώς ερωτήματα νομιμότητας των διεργασιών, γεγονός που οδηγεί τον Υπουργό Υγείας να ζητήσει (αφού πρώτα  με τον ένα ή άλλο τρόπο που περιέγραψα…. έχει «δώσει εντολή» πώλησης του νοσοκομείου! ) την βοήθεια των νομικών υπηρεσιών προκειμένου να  γνωματεύσουν εάν μπορεί να πουληθεί το νοσοκομείο και αν ναι, με ποια διαδικασία.
Όλα αυτά που περιγράφονται δεν αποτελούν μοναχά μείζον πολιτικό ζήτημα , αλλά ( σε οποιαδήποτε άλλη χώρα κλπ) είναι αντικείμενο της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.
ΥΓ. Βέβαια τον υποψιασμένο παρατηρητή θα πρέπει να τον απασχολήσει και ένα ακόμη -υποθετικό αυτή τη φορά- σενάριο , το οποίο εμπλέκει την Μεσογείων , το Μαρούσι, την Αριστοτέλους και την Λ. Αθηνών! Σε λίγες ημέρες αυτό θα είναι φανερό εάν ισχύει ή όχι!
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια: