ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.12

Νέος τρόπος διαμαρτυρίας στη μνημονιακή μας κοινωνία

thumb
Γράφει ο Αντώνης Κυπρής
Τα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο, οδήγησαν κατά καιρούς σε διάφορους τρόπους διαμαρτυρίας των πολιτών και σ’ αυτό το πλαίσιο οι Αγανακτισμένοι της Ελβετίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια πρωτόγνωρη κινητοποίηση.
Προκειμένου, όπως λένε, να ταρακουνήσουν τα πράγματα, τα μέλη του κινήματος αποφάσισαν να πάνε στο παγωμένο Davos όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Στο πλαίσιο, μάλιστα, των κινητοποιήσεών τους ενάντια στους ηγέτες του κόσμου, θα φτιάξουν και ένα μικρό χωριό από ιγκλού κοντά στο συνεδριακό κέντρο.
«Κάθε χρόνο, οι αυτο-αποκαλούμενοι "ηγέτες του κόσμου" συναντιούνται ισχυριζόμενοι ότι συζητούν για την αντιμετώπιση των σοβαρών διεθνών προβλημάτων. Στην πραγματικότητα, όμως, το μόνο που κάνουν είναι να προωθούν την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων στα υπόλοιπα μέλη της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ. Αυτή τη χρονιά δεν θα καταφέρουν να αφήσουν έξω από τις συζητήσεις τους εμάς, το 99%!» αναφέρουν στον διαδικτυακό τους τόπο.
Ωστόσο, στο Νταβός αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 3.000 εκπρόσωποι περισσότερων από 100 χωρών  και οι ελβετικές αρχές έχουν βγάλει στους δρόμους τον στρατό, προκειμένου να προστατέψει όσους διεθνείς παράγοντες της οικονομίας και της πολιτικής, θα συμμετάσχουν.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι η κινητοποίησή τους είναι αρκετά πρωτότυπη και είτε «αντιμετωπιστεί», είτε όχι από τα σώματα καταστολής, αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Κατά πόσο, όμως, τέτοιες κινητοποιήσεις μπορούν να κρατήσουν και να έχουν τα κατάλληλα αποτελέσματα, αν σκεφτούμε το γεγονός ότι οι διοργανωτές των δικών μας "πλατειών"  , μετά από τις καλοκαιρινές τους συγκεντρώσεις, κατέληξαν για ακόμη μια φορά σπίτι τους;
(Το βίντεο είναι από το Associated Press)
 
Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: