ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.12

Οι νάνοι δεν γίνονται γίγαντες , ούτε οι νενέκοι ήρωες.

Συγκλονιστικά πράγματα   συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό  στον τόπο μας.
Ο πρώην Πρωθυπουργός, ο άνθρωπος που επί δύο και πλέον χρόνια κυβέρνησε σαν …πρίγκιπας  την χώρα μας, ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ από τις δαγκάνες του  οποίου δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν ούτε τα εγγόνια μας ,χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό δόλια μέσα ,όπως η παραποίηση  και διόγκωση του ελλείμματος, ο άνθρωπος που  διέσυρε την χώρα μας και τους πολίτες της παγκοσμίως, έκανε ακόμη μία συγκλονιστική δήλωση.
Συνεργαζόταν λέει  δηλ  διαπλεκόταν με τα ΜΜΕ και μάλιστα από την …πίσω πόρτα.
Ο γίγαντας που ήρθε να εξαλείψει την διαφθορά .Ο γίγαντας της ανοικτής διακυβέρνησης και διαφάνειας , ήταν απόλυτα εξαρτώμενος  από τα ΜΜΕ και μάλιστα  οι συναλλαγές, για να είναι πιο αποτελεσματικές γινόταν από την πίσω πόρτα.
Είναι αυτό που λέμε απόλυτη… διαφάνεια.
Βέβαια να αναρωτηθεί ο κάθε ταλαίπωρος πολίτης αυτής της χώρας και η δικαιοσύνη που βρίσκεται;
Δυστυχώς φίλες και φίλοι την ίδια απορία έχουμε και εμείς.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν ενώπιον του  Πολιτικού Συμβουλίου  ΠΑΣΟΚ. Ενώπιον όλων εκείνων  που φιλοδοξούν να τον διαδεχθούν. Ενώπιον ανθρώπων που φιλοδοξούν να γίνουν πρόεδροι του ..κινήματος και να διεκδικήσουν  ακόμη και την πρωθυπουργία.
Θα διερωτηθείτε  βέβαια πως αντέδρασαν; Η απάντηση είναι ότι απλώς, όπως και σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις. Το έκαναν γαργάρα.
Ακολούθησαν τα γνωστά γεγονότα στο Ενικό Συμβούλιο του Κινήματος .
Ο αποπεμφθείς  πρώην Πρωθυπουργός και εν ενεργεία  Πρόεδρος του Κινήματος, έκανε έναν πλήρη και δακρύβρεχτο  απολογισμό της τόσο επιτυχημένης  διετούς  πρωθυπουργίας του. Αναφέρθηκε  στις τόσο επιτυχημένη διακυβέρνηση και τους αγώνες που έδωσε αυτός και η  πολυπληθής κυβέρνησή του για την σωτηρία της Πατρίδος μας.
 Αν κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά δεν οφείλονταν στον ίδιο αλλά στους υπουργούς του, οι οποίοι επέδειξαν …ραγιαδισμό.
Αλήθεια μήπως έχουμε σωθεί και δεν το ξέρουμε;
Όλοι θυμόμαστε τις διθυραμβικές επιστροφές από τις διάφορες συναντήσεις του στο εξωτερικό. Όλοι θυμόμαστε τις γιορτές και τα πανηγύρια. Μόνο που τα επινίκια κάθε φορά κρατούσαν  τρείς ημέρες. Την Τρίτη ημέρα βέβαια ξυπνούσαμε ,αλλά μάλλον …καθυστερημένα.
Η περίπτωσή του βέβαια φίλες και φίλοι υπάγεται στις αρμοδιότητες ψυχιάτρου γιατί σε αντίθετη περίπτωση, στις αρμοδιότητες ψυχιάτρου υπαγόμαστε όλοι εμείς, υπάγεται όλος ο ελληνικός λαός. Τόση ανοχή και τόση καρτερικότητα, δεν έχει επιδείξει ποτέ άλλοτε ο ελληνικός λαός. Ίσως και κανένας άλλος λαός στον κόσμο.
 Εκτός βέβαια όταν μιλούσε για αγώνες εννοούσε τους ποδηλατικούς, τον μαραθώνιο η  του θαλασσίου σκί, όπου εκεί πράγματι οι επιδόσεις του ήταν άριστες.
Όλα αυτά ελέχθησαν ενώπιον της αγέλης των Υπουργών και του πολυπληθούς κρατικοδίαιτου ακροατηρίου που λέγεται, εθνικό συμβούλιο.
Ενώπιον όλων των οπλαρχηγών  που φιλοδοξούν να τον διαδεχθούν. Που φιλοδοξούν να γίνουν αρχηγοί ,που φιλοδοξούν  να γίνουν πρωθυπουργοί.
Ενώπιον όλων αυτών των νενέκων  και πολιτικών νάνων που δεν έχουν το κουράγιο να σηκώσουν το ανάστημα , ούτε μπροστά σε ένα πολιτικό πτώμα.
 Ενώπιον όλων αυτών που υπέγραφαν  μνημόνια και δανειακές συμβάσεις ,που οι ίδιοι αγνοούσαν το περιεχόμενό τους  και στην συνέχεια προσπαθούσαν να μας πείσουν πόσο ευεργετικές για την χώρα μας  ήταν.
 Μνημόνια και συμβάσεις που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και τον λαό της στην εξαθλίωση και την  ταπείνωση .
 Και  όμως δεν βρέθηκε ούτε  ένας, μα ούτε ένας να  έχει  την ευθιξία να παραιτηθεί .
Αλήθεια σε  σημείο καταρράκωσης αρχών και αξιών έχουμε φθάσει;
Τις τελευταίες ημέρες ο μέγας αρχηγός απέδρασε για άλλες πολιτείες κατά Κόστα Ρίκα μεριά .Αφού έσωσε την Ελλάδα  πάει να σώσει και όλους τους ανά την υφήλιο αναξιοπαθούντες σοσιαλιστές.
Ένας  ένας οι επίδοξοι διάδοχοι ,σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή ,άρχισαν να βγάζουν  δειλά δειλά το κεφάλι τους .Ό ένας  αναγνωρίζει ότι έχουν κάνει λάθη  και από τα λάθη τους έχουν διδαχθεί. Δεν ξέρουμε όμως αν εννοούν να τα επανορθώσουν  σε αυτή η… την άλλη ζωή.
Άλλος λέει ότι δεν  διάβασε το μνημόνιο αλλά το υπέγραψε επειδή είχε εμπιστοσύνη σε κάποιον άλλον που επίσης δεν το είχε διαβάσει .Άλλος λέει ότι δεν το διάβασε επαρκώς  ελείψει  χρόνου, ενώ είχε επαρκή χρόνο να το ψηφίσει .Και όλα αυτά χωρίς ίχνος ντροπής.
 Δυστυχώς κύριοι είστε νενέκοι και πολιτικοί νάνοι . Είστε ανάξιοι  των αξιωμάτων και της πατρίδος .Τα τελευταία δε γεγονότα με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ,είναι ένα ακόμη πιστοποιητικό της αναξιοπιστίας σας.
Αρκετά σας πληρώσαμε και θα σας πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια ,εμείς και οι επόμενες γενιές. Η χώρα  μας δεν αντέχει άλλο  τις σωτήριες παρεμβάσεις σας.
Είναι καιρός να μας αδειάσετε την γωνιά. Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.
Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη και μοναδική προσφορά σας για τον τόπο μας.
                                                       Βασίλης Γκόλτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: