ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.12

Kατάργηση και της εργατικής νομοθεσίας ζητά η Τρόικα …

Μετατρέπουν τις εργασιακές συμβάσεις σε αστικές …σε όλο τον ιδιωτικό τομέα 
Ξεπέρασαν και  κάποιους μέσα στην ΓΣΕΕ, που το 2004 κατάργησαν  την νομοθεσία και τον εσωτερικό κανονισμό  εργασίας για να με απολύσουν και χωρίς αποζημίωση, χρησιμοποιώντας μια άθλια και γελοία …δικογραφία κάποιων δημοσίων υπαλλήλων που ήθελαν να γίνουν σταρ στα media … ( Δείτε εδώ: ΟΜΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ παράνομα Η ΓΣΕΕ ) , από τη  τρόικα που ευθέως ζητά να καταργηθεί η εργατική νομοθεσία και οι εργασιακές σχέσεις να διέπονται  από το αστικό δίκαιο και τις αστικές συμβάσεις.
( Ας απευθυνθούν σε κάποιους λεγόμενους εργατολόγους μέσα στην ΓΣΕΕ που  και αυτές τις μέρες συσκέπτονται για το πως και πάλι στο εφετείο θα αμφισβητήσουν τον εσωτερικό κανονισμό και την νομοθεσία για να μη επιστρέψω στην δουλειά μου …στο πρώτοδικο είχαν σκεφθεί την ανταγωγή των 100.000 ευρώ οσα δηλαδή φέρεται να παίρνει ( βαση δημοσιευμάτων ) ο σημερινός πρόεδρος της ΓΣΕΕ απο την τράπεζα που εργάζεται και συμμετέχει στη Διοίκηση ως εκπρόσωπος του συλλόγου …που προφανώς όταν έγινε η δίκη ηταν πρόεδρος της ΓΣΕΕ και ελπίζω να είναι γνώση της νομικής αυτής αθλιότητας …ο τότε γγ της ΓΣΕΕ  μου έχει πει δεν ήξερε τίποτα …κάποιοι άλλοι ξέρουν την μαγειρεύουν μεταξύ πρώτου και δευτέρου …η γίνονται σε κλειστά γεύματα η διεργασίες για την δίκη στο Εφετείο Και με το αριστερό άλλοθι της νομικής εκπροσώπησης )
Αλλά δείτε αναλυτικά το θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό …Πλέον δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι …αλλά  συμβαλλόμενοι στις εργασιακές σχέσεις και στους μισθούς …που θα διαμορφώνονται όπως θέλει ο κάθε εργοδότης . Δεν θα υπάρχουν εποπτικοί μηχανισμοί και κανένας εργαζόμενος δεν θα μπορεί να βρεί το δίκιο του. Το βιώνω εγω αυτό εδώ και 7 χρόνια από κάποιους μέσα απο την ΓΣΕΕ.
Αναλυτικά τα εννέα μέτρα-φωτιά
*Στο στόχαστρο μπαίνουν ο 13ος και 14ος μισθός. Η τρόικα ζητά την κατάργησή τους με νόμο. Οι επιχειρήσεις σύμφωνα με το υπόμνημα πρέπει να έχουν την “επιλογή” να επανεισαγάγουν το “μπόνους” στις κατ’ ιδίαν διαπραγματεύσεις.
*Συλλογικές συμβάσεις. Στο υπόμνημα αναφέρεται ότι πρέπει να καταργηθεί η ρύθμιση σύμφωνα με την οποία έξι μήνες μετά την λήξη μιας συλλογικής σύμβασης και εφόσον δεν υπογραφεί άλλη όλοι οι όροι μεταφέρονται στις ατομικές συμβάσεις.
Η τρόικα υποστηρίζει ότι με αυτό οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν πλεονεκτήματα προηγούμενων περιόδων και ζητά να υπάρξει ρύθμιση ούτως ώστε να καθορίζονται οι συνθήκες εργασίας από άλλες υφιστάμενες συμβάσεις (π.χ. σε περίπτωση επιχειρησιακών από κλαδικές και σε περίπτωση κλαδικών από την εθνική).
*Διαιτησία. Να αλλάξει η διαδικασία της διαιτησίας και να λαμβάνονται υπόψη οικονομικές αναλύσεις πέραν των νομικών με στόχο την βελτίωση των οικονομικών τους! Μάλιστα, η διαδικασία πρέπει να ξεκινάει μόνο αν συμφωνούν και οι δύο πλευρές, εργαζόμενοι και εργοδότες.
*Ευελιξία. Οι απαγορεύσεις της υπερωριακής απασχόλησης, της απασχόλησης το Σαββατοκύριακο και των αλλαγών στο ωράριο είναι επιζήμιες στον τουριστικό κλάδο. Επιπλέον, η μείωση του ωραρίου μέσω της μερικής απασχόλησης πρέπει να γίνεται μόνο μειώνοντας τις εργάσιμες ημέρες και όχι τις ώρες της ημερήσιας απασχόλησης.
*Προσλήψεις- Απολύσεις. Να επεκταθεί με νόμο σε όλες τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα η απελευθέρωση.
*Δικαστικό Σύστημα. Να απλουστευθεί και να επιταχυνθεί η εκδίκαση εργατικών διαφορών, όπως έγινε με τα ειδικά φορολογικά δικαστήρια.
*Μονιμότητα. Να καταργηθεί η ρύθμιση που δίνει το δικαίωμα σε εργαζομένους να απολαμβάνουν καθεστώς μονιμότητας στις πρώην ΔΕΚΟ, δηλαδή σε αυτούς που δεν μπορούν να απολυθούν αν δεν φτάσουν στο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης ή δεν έχουν πράξει κάποιο παράπτωμα. Η τρόικα ζητάει να επιτρέπονται απολύσεις και για άλλους λόγους.
*Ωριμάνσεις. Θέσπιση νομοθετικής ρύθμισης που θα παγώνει τις ωριμάνσεις σε όλες τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Φυσικά, οι επιχειρήσεις που επιθυμούν θα μπορούν να τις επανεισαγάγουν.
*Τέλος, εισφορές. Μείωση των εργοδοτικών εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία στα επίπεδα του ΙΚΑ.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: