ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.12

ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ» ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…!!!


Όπως έχουν γραφεί εδώ και αρκετούς μήνες, ο άνθρωπος πού προαναγγέλλει τα τεκταινόμενα στη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια, είναι αυτός που ξεφύτρωσε στο «επιτελικό προσκήνιο» της Χώρας ΣΧΕΔΟΝ από το πουθενά και ακούει στο όνομα ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ( για τους Έλληνας), και Elia Mossia ( για κάποιους άλλους).
Τα παρακάτω δύο δεδομένα και αυτά που συμβαίνουν σήμερα και οι δηλώσεις του κατά καιρούς, είναι η αφορμή να ασχοληθούμε με την περίπτωση του «Έλληνα άνδρα» και να δούμε τι ακριβώς έργο επιτελεί σήμερα στη χώρα μας…!!!

Παραθέτουμε άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ  

http://www.tovima.gr/themes/1/default/media/home/clear.gif
Ηλίας Μόσιαλος
Η εφεδρεία του Μαξίμου
Από καθηγητής της LSΕ, εισηγητής του ΠαΣοΚ στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  11/07/2010, 06:46
  Ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, από το βήμα της Βουλής εισηγείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. «Ο πολιτικός λόγος στην Ελλάδα είναι εν πολλοίς, συναισθηματικός και επιθετικός. Δεν δίνονται μάχες ουσίας αλλά γίνονται αντιπαραθέσεις εντυπώσεων» επισημαίνει




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι Καθηγητής της πολιτικής της υγείας  και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics.  Η έρευνά του εστιάζεται σε πολιτικές υγείας που σχετίζονται με εθνικά συστήματα υγείας. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα Γιαπωνέζικα, Κινέζικα, Ρώσικα και Ισπανικά. 
Το 1998 υπήρξε συνιδρυτής του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Συστημάτων και Πολιτικών Υγείας, ένα σημαντικό ερευνητικό κέντρο ανάλυσης μεταρρυθμίσεων συστημάτων υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, και των κυβερνήσεων του Βελγίου, της Φιλανδίας, της Νορβηγίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας, και της Σουηδίας.  Σήμερα συνδιευθύνει το Παρατηρητήριο.
Είναι επίτιμος διευθυντής  στη Δημόσια Υγεία στην Αρχή Στρατηγικής Υγείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας Νοτιοδυτικού Λονδίνου. 
Είναι Επίτιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, στη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου, και στη Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στη Γαλλία.  
Επιμελείται των εκδόσεων του Cambridge University Press για τα Οικονομικά, τις Πολιτικές και τη Διοίκηση της Υγείας. Είναι αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού Health Economics, Policy and Law των εκδόσεων Cambridge University Press.    
 Έχει συμμετάσχει ενεργά στο δημόσιο διάλογο ως σύμβουλος στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Παγκόσμια Τράπεζα, τα Υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Αυστρίας, του Βελγίου, της Βραζιλίας, της Κίνας, της Κύπρου, της Φιλανδίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Ρωσίας, της Νότιας Αφρικής, της Νότιας Κορέας, της Ισπανίας και της Σουηδίας. 
Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του  Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (2000-2003).  Το 2000 και 2007 βραβεύτηκε  από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Υγείας για την καλύτερη δημοσίευση για τις πολιτικές και τη διοίκηση υγείας στην Ευρώπη.
Από τα παραπάνω άρθρα και σε συνάρτηση με το βιογραφικό του διαπιστώνεται ότι πρόκειται για έναν άνδρα καταρτισμένο και «σπουδασμένο» για «κεντρικές μεταρρυθμίσεις κρατικών συστημάτων».
Αν δούμε και το αντίστοιχο βιογραφικό του κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, θα διαπιστώσουμε ότι είναι ένας άνδρας καταρτισμένος για την εξάπλωση  των τραπεζικών οίκων και την εφαρμογή των «διατραπεζικών συστημάτων» επιβολής, π.χ PSI , ΤΡΟΪΚΑ κλπ. 
Με απλά λόγια ο οργανωτής σε ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ κοινωνικών συστημάτων είναι ο κ. ΜΟΣΙΑΛΟΣ, και ο εκτελεστής, ένα μη πολιτικό πρόσωπο   των διατραπεζικών οίκων ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αρχική φιλοσοφία του σχεδίου είναι, η πλήρης αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού και η επιβαλλόμενη διαρκής  σύγχυση σε συνάρτηση με την τρομοκρατία υπό την απειλή της «πτώχευσης».
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
  •  ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ TROΪΚΑ.
  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
  •  ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ( ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ)
  • ΣΥΓΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Αυτό θα επιτευχθεί «χτυπώντας» σε 4 μέτωπα:
1.       Στο εξωτερικό, με την υποβάθμιση και απαξίωση της χώρας  μέσω των ψευτοοίκων.
2.       Στο εσωτερικό, με την πλήρη αποδιοργάνωση του κοινωνικού ιστού.
3.       Στην οικονομία, με την σταδιακή «επιβολή» του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.
4.       Στη θρησκεία.
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
                           O Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε συνεργασία με τον ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ   
                            δυσφήμιζαν  την χώρα και κατηγορούσαν τους Έλληνες  τεμπέληδες και         
                             χαραμοφάηδες με ταυτόχρονη οικονομική προσύγγιση των διεθνών οικονομικών      οίκων.
ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ:
·         Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ( υπουργός εργασίας-υγείας) ασχολείται με το εργασιακό – ασφαλιστικό και «δασκάλεψε» τον ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ για την  συνέχεια, ενώ αυτός συνέχισε το έργο στο ΥΓΕΙΑΣ που συνάδει με το ασφαλιστικό (κλείνει το PAZL).
·         Ο κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ( υπουργός  «προστασίας του πολίτη»). ασχολείται  με την «επιβολή»  των λαθρομεταναστών στον τόπο μας.
·         Ο κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ( υπουργός εργασίας)  θα ασχοληθεί με την  ένταξη στην αγορά εργασίας των λαθρομεταναστών στη χώρα μας.
·         Ο κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ( υπουργός άμυνας) «προλαβαίνει» τυχούσα «αταξία» στο στράτευμα…!!!
·         Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ «αδρανοποιεί» την παιδεία με την μη έκδοση βιβλίων και τα τραγελαφικά της ΡΕΠΟΥΣΗ κλπ.
·         Ο κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ με την επιβολή και συρρίκνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ δήμους περιόρισε την δραστηριοποίηση των κοινωνικών μαζών στην περιφέρεια.
·         (Αντιστέκεται ακόμα ο κ. ΡΕΠΑΣ στην εφεδροποίηση των δημοσίων υπαλλήλων )
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
·         Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ενώ  προωθεί τα «πλαστά» στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑ.ΥΠ, και  επιβάλλει άμεσα το Τ+10 ώστε να ξεκινήσουν τα CDS,  ετοιμάζει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.
·         Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ συνεχίζει  και ενισχύει το έργο του ΠΑΠΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ενώ ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ μεταφέρεται στο Ενέργειας για να «τελειώνει» με το ενεργειακό.
ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ:
Εκεί χτυπώντας τον ηγούμενο ΕΦΡΑΙΜ  ΚΑΙ ΤΟ Άγιο Όρος, στην ουσία έμμεσα «χτύπησαν» την ορθοδοξία και βρήκαν απέναντι τους την ΡΩΣΙΑ  οπότε για την ώρα φαίνεται να αναχαιτίστηκαν.
ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ…!!!
 Λόγο «βιογραφικού» και σε συνάρτηση με τους ψίθυρους σε υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια πριν περίπου δύο χρόνια επικρατούσε ότι, για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν στη χώρα μας, ο τότε πρωθυπουργός Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δεν ακούει κανέναν άλλον παρά μόνο τον κ. ΜΟΣΙΑΛΟ, και προφανώς εννοούσαν τις μεταρρυθμίσεις …
Πριν από κάθε « μεταρρύθμιση» προηγείται εισήγηση – δήλωση του κ. ΜΟΣΙΑΛΟΥ όπως συνέβη και πριν μερικούς μήνες που  ήταν ο πρώτος που μίλησε για μη μισθολογικό κόστος…!!!
Διαβάστε το άρθρο (http://thoureios.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html)...!!!
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ
 O Ελληνικός λαός όμως δεν είδε μεταρρυθμίσεις στην φορολογία για την αναδιανομή του εισοδήματος, για την ανάπτυξη, για την υγεία, για την παιδεία κλπ. Παρά μόνο στην αποδιοργάνωση του κοινωνικού ιστού που εκτός από τα βασικά παραπάνω τεκταινόμενα τα νομοσχέδια που απασχολούσαν την βουλή ήταν του τύπου,
  • ·         Γρήγορα διαζύγια,
  • ·         Αναγνώριση των ομοφυλοφιλικών γάμων,
  • ·         Ελεύθερη διακίνηση ελαφρών ναρκωτικών,
  • ·         Αναγνώριση των ναρκομανών και των «ανωμάλων» σαν ομάδες χρήζουσες επιδοτήσεις κλπ.
  • ·         Προστασία αλλοδαπών,
  • ·         Περίθαλψη αλλοδαπών,
  • ·         Επιδοτήσεις αλλοδαπών,
  • ·         ……………………………..
Αυτό αποδεικνύει ότι στόχος είναι η διάλυση του κοινωνικού  ιστού και μόνο αλλά σε καμία περίπτωση η ανάπτυξη της χώρας.
Η  διάλυση του κοινωνικού ιστού  μιας χώρας επιτυγχάνεται σταδιακά και με συγκεκριμένο τρόπο, τον οποίο ο κ. ΜΟΣΙΑΛΟΣ γνωρίζει πολύ καλά όπως:
  •   Επαναλαμβανόμενη σύγχυση με διαρκή εικονική απειλή απώλειας κεκτημένων.
  •   Με πραγματική απειλή αλλοίωσης του πληθυσμού μιας κοινωνίας από αλλοδαπούς και μάλιστα κακής ποιότητας.
  •   Προοδευτική απαξίωση των λαϊκών κοινωνικών τάξεων, δηλαδή σύγκρουση των λαϊκών συντεχνιών και όχι των συντεχνιών της εξουσίας όπως είναι οι  συντεχνίες των, ταξιτζήδων, μεταφορέων, φαρμακοποιών, δικηγόρων, γιατρών, μηχανικών, και όχι των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ  του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ, ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ, κλπ
Το ουσιαστικό όμως είναι, το οποίο γνωρίζει άριστα ο κ. ΜΟΣΙΑΛΟΣ, ότι τα παραπάνω «καταστρέφουν» τον πληθυσμό μιας χώρας από κάτω προς τα επάνω, δηλαδή πρωτίστως τους αδυνάτους και προοδευτικά τους ισχυρούς..
Η επιτυχία του σχεδίου στηρίζεται στην φιλοσοφία του «αδιαφορώ για τον διπλανό μου», έως ότου έρθει η σειρά μου και τότε δεν θα έχω διπλανό…!!!
ΤΟ «ΨΕΜΜΑ» ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ
Παραθέτουμε απόσπασμα του βιογραφικού του κ. ΜΟΣΙΑΛΟΥ..
….Το 1998 υπήρξε συνιδρυτής του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Συστημάτων και Πολιτικών Υγείας, ένα σημαντικό ερευνητικό κέντρο ανάλυσης μεταρρυθμίσεων συστημάτων υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, και των κυβερνήσεων του Βελγίου, της Φιλανδίας, της Νορβηγίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας, και της Σουηδίας.  Σήμερα συνδιευθύνει το Παρατηρητήριο….
Αφού όπως λέει υπήρξε τα παραπάνω, τότε πώς γίνεται και στις τρις παραπάνω χώρες ( ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ) ολόκληρη η δημόσια περιουσία να ανήκει στα ασφαλιστικά ταμεία οπότε  οι συνταξιούχοι  τους θα είναι οι τελευταίοι που θα έχουν πρόβλημα, και δεν προτείνει κάτι ανάλογο και για τους Έλληνες  συνταξιούχους;
Η απάντηση μας οδηγεί στο συμπέρασμα, η ότι λέει ψέματα και η οτι δεν είναι  τίποτα από τα παραπάνω, η ότι μισεί τους Έλληνες…!!!

thoureios

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΡΟΝΤΟΣ ΑΛΕΧ..