ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.12

Οι «Δημοκρατικές διαδικασίες κομματικων διαδοχών», ο χαρτοπόλεμος των δακτυλιδιών και ο καθημερινός πανικός των λαθροκυβερνητών.

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης  
=== Πολλά πολιτικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα, γίνονται τόσο κραυγαλέα θεατρικά, αλλά και με τόση υποστήριξη των πλέον διεστραμένων πολιτικών θεωρημάτων και θεωρήσεων, που μας καταστρέφουν κάθε κύταρο.

=== Σαφώς, και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, ήθελε διακαώς να τσακιστεί να φύγει ο ΓκαΓκάς Τζέφρι Παπανδρέου και η σκυλοσυμμορία του. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικόσύστημα προσπαθεί να μας πλασάρει την απλώς αναίμακτη και περιοριστικά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ, σαν νίκη-ανάγκη του λαού και της κοινωνίας και τέρμα τα δίφραγκα. Όμως….
=== ΟΜΩΣ !!!! Παρακολουθούσαμε άναυδοι, ένα-ένα τα ελάχιστα κοπρόσκυλα, που τάχα ήσαν έτοιμα να το σκάσουν από τη σπηλιά του Νταβέλη, να ξαναμαντρώνονται χωρίς να ματώνει μύτι!!! Κι’ όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ. Κάθε απόχρωσης σκατό στον ίδιο βόθρο μένει.
=== ΟΜΩΣ !!!! Παρακολουθούσαμε γουρλοματικώς, τον φαινομενικά τσαλακωμένο από παντού Τζέφρι Παπανδρέου, ενώ όλοι μας περιμένουμε να χαρούμε τη πολιτική του κηδεία, αυτός με μια εκπληκτική άνεση «διενεργούσε» και «διενεργεί» κομματικές και διακομματικές ….διαπραγματεύσεις, με τους «αντιπάλους» του για τη λειτουργία της συγκυβέρνησης και με τους «διαδόχους» για τη λειτουργία του κόμματος.
=== ΟΜΩΣ !!!! Οι διαπραγματεύσεις καθυστερούσαν και οι Ευρωπαίοι δεν φαίνονταν να ανησυχούν ιδιαίτερα και αυτυχώς, εκεί που είχαμε κρατικά χρηματικά αποθέματα μέχρι 15-10-2011, αυτά τεντώθηκαν νοχελικά και άπλωσαν τη μιαν αρήδα τους μέχρι και 15-11-2011 και ευτυχώς, εκεί που ήταν να πανικοβληθούμε, τα κρατικά χρηματικά αποθέματα, ξανατεντώθηκαν με νάζι και γοητεία και άπλωσαν τη δεύτερη αρήδα τους μέχρι και 15-12-2011 τουλάχιστον και έχει ο Θεός!!! Μια παρατεταμένη οικονομική τρομοκρατία σε βάρος της μάζας. Μιλάμε πλέον για νέα μνημόνια, χωρίς να έχουν διαβαστεί τα προηγούμενα. Κάθε μήνα,... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: