ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.12

Επιχείρηση «σκούπα» !





Να τους μαζέψουμε όλους και να τους κλείσουμε σε στρατόπεδο και μετά τι;
Ερώτημα  που ίσως απαντηθεί σύντομα όχι όμως από χείλη πολιτικών αλλά από την ίδια τη πραγματικότητα.
Λαθρομετανάστες …..σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα του 2012.
Στο μαντρί –ανθρώπινη χαβούζα να κλειδώσουμε τους φόβους μας και τις δεισιδαιμονίες μας.
Και μετά τι;
Θύματα από χώρες κατεστραμμένες από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των αφεντάδων του κόσμου. Συγκεντρωμένοι όλοι αγκαλιά , ανθρώπινα ναυάγια – ανήμποροι μετανάστες –μαζί με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που μετανάστευσαν και αυτοί μαζί με τους άλλους  αλλά και πράκτορες ξεπουλημένοι των ξένων υπηρεσιών που προωθούνται συνεχώς στην Ελλάδα.
Ξαφνικά αυτοί που διέλυσαν το κράτος δικαίου καταπατώντας κάθε συνταγματική νομιμότητα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους θυμήθηκαν ότι οι πόλεις της Ελλάδας έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες. Βάλθηκαν λοιπόν να τις σκουπίσουν και μετά θα ζητήσουν τη ψήφο μας.
Αυτούς όλους που θέλουν να κυβερνήσουν λάθρα το τόπο ξανά και ξανά και που στο τέλος όταν οι λαθρομετανάστες θα έχουν αδειάσει τη χώρα και τα στρατόπεδα, τότε  θα στείλουν εμάς να τα κατοικήσουμε ως επικίνδυνοι για το καθεστώς και ως απειλή για πους δανειστές.
Πριν να συμβούν τα χειρότερα ας τους «σκουπίσουμε» και ας τους στείλουμε στα σκουπίδια και στα τσακίδια.
Επιχείρηση σκούπα για να καθαρίσει ο ορίζοντας από ξεπερασμένες πολιτικές , αποτυχημένους πολιτικούς, προδότες και δωσίλογους .Γι  να γίνει επί τέλους  ορατό το μέλλον των νέων γενεών.
Ψηφίστε οτιδήποτε δεν μοιάζει με αυτό που σε κυβερνά σε όλη σου τη ζωή. ΤΟ ΦΟΒΟ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: