ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.12

Υπό διάλυση η κυβέρνηση! Απομονωμένος ο Παπαδήμος, ανεξέλεγκτοι οι υπουργοί. Ετοιμάζει νέο κοστούμι η τρόικα

Το σκηνικό σύγκρουσης και ρήξης με την τρόικα ολοκληρώνεται πριν την επίσημη αναγγελία των εκλογών, η κυβέρνηση κλυδωνίζεται και το νομοθετικό έργο παραπαίει. Η χώρα βρίσκεται σε προεκλογικούς ρυθμούς και ο προγραμματισμός έχει καταστρατηγηθεί. Ο Λουκάς Παπαδήμος μοιάζει απομονωμένος ενώ υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων ακονίζουν τα μαχαίρια τους για την αναμέτρηση. ακόμα και αν το εκλογικό αποτέλεσμα επιβάλει μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον ίδιο πρωθυπουργό τα περιθώρια θα έχουν στενέψει επικίνδυνα, για μια ακόμη φορά. Η νέα κυβέρνηση θα κληθεί να εφαρμόσει πιο σκληρά μέτρα για να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο και τις παλινωδίες, οι εταίροι μας στην ΕΕ θα είναι σκληρότεροι και θα δώσουν περιθώρια αναδιαπραγμάτευσης ούτε περίοδο χάριτος.
το ένα μετά το άλλο τα νομοσχέδια που είχαν προγραμματιστεί να ψηφιστούν είτε αποσύρονται νύχτα είτε αποψιλώνονται από κομβικές διατάξεις. Οι υπουργοί δειλιάζουν και δεν παίρνουν το ρίσκο γνωρίζοντας ότι σύντομα δεν θα έχουν οφίτσια παρά μόνο καταλογισμένες ευθύνες.
Τελευταία περιστατικά η σύγκρουση Μπαμπινιώτη-Μητσοτάκη και η απόσυρση του νόμου για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η απόσυρση των ρυθμίσεων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η αποχή της ΝΔ από το φορολογικό και η ανάκληση του νομοσχεδίου για τον αγροτικό Οργανισμό επιδοτήσεων Δήμητρα.
Μόλις μέσα σε λίγες μέρες η κυβέρνηση κατάφερε να διαμορφώσει διάλυσης. Η εμπιστοσύνη των δανειστών στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας άρθηκε με τις δηλώσεις του IIF σύμφωνα με τις οποίες "οι εκλογές αποτελούν ρίσκο για την Ελλάδα".
Η τρόικα αν και έχει σαφείς οδηγίες να μην κάνει δηλώσεις εν όψει εκλογών στην Ελλάδα έχει ήδη ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο Δημόσιο και την αστάθεια που προκαλεί η προεκλογική περίοδος.
Το σίγουρο είναι ότι τη... λυπητερή θα κληθεί να πληρώσει ο κοινωνία και οι μισθωτοί, επωμιζόμενη μια ακόμη αποτυχημένη περεστρόικα (μεταρρύθμιση) η οποία θα κοστίσει αρκετά δισεκατομμύρια.

http://www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: