ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

Ο Επίτροπος Χ.Αλμούνια αδειάζει το καθεστώς της απάτης


Γνωστό το έλλειμα απο το 2009.Σαν αρμόδιος πότε θα μιλήσει για την παράγκα της επιτροπής ανταγωνισμου στην Ελλάδα;Δικαστική απόφαση:Ο πρώην πρόεδρος της διατηρούσε παράνομα τη θέση του κατά τη λήψη κρίσιμων για μεγάλα καταγγελλόμενα καρτέλ αποφάσεων..
Κυρία Διαμαντοπούλου μην προσποιείστε οτι δεν διαβάζετε STOPCARTEL..Σε διαφορετική περίπτωση απομακρύνετε τους συνεργάτες σας που σας κρύβουν τα όργια στην Επιτροπή Ανταγωνισμού που εποπτεύετε..

Στην επιβεβαίωση ότι από τον Ιούλιο του 2009 ήταν γνωστό στην Ευρώπη ότι το έλλειμμα της Ελλάδας θα ξεπερνούσε το 10% προχώρησε χθες ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ, αρμόδιος για τα θέματα οικονομίας Χ. Αλμούνια (σήμερα αρμόδιος για τα καρτέλ) σε υπόμνημα που έστειλε στην εξεταστική Επιτροπή της ελληνικής βουλής, ενώ αντίστοιχο υπόμνημα απέστειλε και ο επικεφαλής της Eurostat Βάλτερ Ράντερμαχερ.

Οι δύο αξιωματούχοι, όπως αναφέρει το Έθνος, «αδειάζουν» τον πρώην υπουργό οικονομικών Γ. Παπαθανασίου και τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Μ Κοντοπυράκη και υποστηρίζουν πως η Κομισιόν είχε προειδοποιήσει εγκαίρως, από το καλοκαίρι του 2009, ότι το έλλειμμα θα υπερέβαινε το 10%.

Εν τω μεταξύ δημοσιεύτηκε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθήνας σε προσφυγή του STOPCARTEL κατά της ελληνικής επιτροπής ανταγωνισμού, σύμφωνα με την οποία ο πρώην πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής διατηρούσε παράνομα τη θέση του κατά τη λήψη κρίσιμων για μεγάλα καταγγελλόμενα καρτέλ αποφάσεων..

Η απόφαση αυτή, που έρχεται στη συνέχεια και άλλων αποφάσεων του ίδιου δικαστηρίου για παράνομα συγκροτημένες επιτροπές που δίκαζαν τεράστιες υποθέσεις μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, επιβεβαιώνει τις επανειλημένες καταγγελίες του STOPCARTEL τόσο προς τον κ.Αλμούνια όσο και προς την προκάτοχό του Επίτροπο Ν.Κρούζ σύμφωνα με τις οποίες η αντιμονοπωλιακή αρχή στην Ελλάδα αποτελεί διαχρονικά άντρο παρανομίας και σκανδαλώδους αυθαιρεσίας που έργο έχει την προστασία των μεγάλων οικονομικών συμμοριών που ληστεύουν τους πολίτες.

Οι ίδιες επίσημες καταγγελίες έχουν κατατεθεί σε όλους τους διατελέσαντες υπουργούς ανάπτυξης στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρξει καμμία αντίδραση η παρέμβαση σε ένα κολοσσιαίο θέμα που αποδεικνύει ότι η ελληνική επιτροπή ανταγωνισμού «έστηνε» παράνομα την επιτροπή που δίκαζε συγκεκριμένες υποθέσεις το δε «στήσιμο» ώστε να προεδρεύει παράνομα συγκεκριμένο πρόσωπο γινόταν απο έναν πρόεδρο που κατείχε παράνομα τη θέση του !!!
Τόση διαπλοκή και ρεμούλα..

Κυρία Διαμαντοπούλου απαιτούμε εδώ και τώρα απαντήσεις.-


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: