ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

ΡΑΕ προς ΔΕΗ: Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα

Το επιχείρημα της ΔΕΗ ότι οι χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας δεν αποφασίζονται κατά αυθαίρετο και μονομερή τρόπο από τη ΔΕΗ, αλλά καθορίζονται με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας βάσει του πραγματικού κόστους παροχής των υπηρεσιών αυτών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΡΑΕ. Η ρυθμιστική αρχή, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι "η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα" και καταλογίζει ευθύνες για τις αυξήσεις στην Επιχείρηση, αλλά και στο Δημόσιο για την υπερφορολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ΥΚΩ είναι το αντάλλαγμα που εισπράττει κάθε χρόνο η ΔΕΗ μέσω των τιμολογίων ώστε να παρέχει στους κατοίκους των νησιών ρεύμα στις ίδιες τιμές με την υπόλοιπη -ηπειρωτική- χώρα. Οι ΥΚΩ επιβάλλονται στους λογαρισμούς του επόμενου έτους.
Οι αυξήσεις που επέβαλε εφέτος η ΔΕΗ σε αυτές τις χρεώσεις από τον Ιανουάριο είναι 3.395% στις χαμηλές έως 800KW καταναλώσεις, 32% έως 1.600KW, 38% έως 2.000KW και 26% έως 3.000KW.
Τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΔΜΗΕ, η ζήτηση από το δίκτυο διανομής (δηλαδή από τα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις) αυξήθηκε κατά 7,9%, αύξηση η οποία οφείλεται κυρίως στην επιλογή της χρήσης κλιματιστικού για θέρμανση, αντί του πετρελαίου θέρμανσης.
Έτσι, πολλά νοικοκυριά πλήρωσαν έως και 30% περισσότερο απ' ότι συνήθως, λόγω όχι μόνο των αυξήσεων που επιβλήθηκαν στις χρεώσεις της κιλοβατώρας, αλλά και των υψηλών κλιμακωτών χρεώσεων που επέβαλε η ΔΕΗ στις ΥΚΩ.
Η ΔΕΗ επισήμανε, την Δευτέρα, ότι οι Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας επιβάλλονται από την Πολιτεία στο πλαίσιο της μακροχρόνιας περιφερειακής και κοινωνικής πολιτικής που ασκεί για ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού και είναι υποχρεωτικές για όλους τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και τη ΔΕΗ.
«Οι χρεώσεις αυτές», προσέθεσε, «δεν αποφασίζονται κατά αυθαίρετο και μονομερή τρόπο από τη ΔΕΗ, αλλά καθορίζονται με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας βάσει του πραγματικού κόστους παροχής των υπηρεσιών αυτών.»
» Σε ό,τι αφορά τις χρεώσεις για την κάλυψη των δαπανών παροχής Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας για το 2012 αυτές καθορίσθηκαν με βάση την απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας 1527/2011, σε εφαρμογή των άρθρων 55 και 56 του πρόσφατου Νόμου 4001/2011, τα οποία ρυθμίζουν θέματα ΥΚΩ».

 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: