ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.12

Ο ελληνικός… μονοδιάστατος Τιτανικός

 
Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε χθες στο Λονδίνο η τρισδιάστατη έκδοση του Τιτανικού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως με απόφαση του Ελληνικού ψυχιατρικού συμβουλίου, του αρμόδιου οργάνου για την πάταξη της εθνικής ανοησίας και την προστασία του πολίτη από σχιζοφρενείς πολιτικές συμπεριφορές, απαγορεύτηκε η πρόσβαση στη νέα ταινία, σε υπαίτιους του Ελληνικού Τιτανικού.
Στους δύο Γιώργηδες.. (του κανό και του τένις),  που τώρα μανιωδώς φτιάχνουν τη φρασεολογία τους, αμυνόμενοι στον καταιγισμό των αποκαλύψεων για το φούσκωμα του Ελληνικού χρέους του 2009, δεν τους επιτρέπεται, οποιαδήποτε επαφή με τον 3D Τιτανικό.
Τους απαγορεύτηκε να δουν κάποια άλλη διάσταση του πιο φημισμένου ναυαγίου (μετά το Ελληνικό), καθώς ακόμη ανακατεύονται με τα πολιτικά του τόπου και ίσως εμπνευστούν και για άλλα, ακόμη χειρότερα..
Αυτοί που άνοιξαν την πόρτα στην Τρόικα και της έδωσαν το δικαίωμα να αποφασίζει για το Βουλγαρικό μισθολογικό μέλλον της Ελλάδας, έχουν τεράστια ιστορική ευθύνη για την μονοδιάστατη έκδοση του Ελληνικού Τιτανικού που παίζεται σε εθνική πρεμιέρα με παγκόσμια ακροαματικότητα, κάθε μέρα στα νοικοκυριά της χώρας και είναι αυτή της κοινωνικής λεηλασίας, της οικονομικής καταστροφής και της εθνικής υποτέλειας.
Πόσο αληθινό, το προεκλογικό μήνυμα του πράσινου κινήματος, για απώλεια της αυτοδυναμίας της Ελλάδας.. για τον μονοδιάστατο Ελληνικό Τιτανικό.

statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια: