ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΟ "ΝΕΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ"




Η νέα εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ Γεννηματά στην παρθενική της ενημέρωση προς τους πολιτικούς συντάκτες πέραν της ανακοίνωσης της νέας οργανωτικής δομής του κόμματος προέβη και σε γνωστοποίηση των "νέων" θέσεων του και διακυβευμάτων του εν όψη των επικείμενων εκλογών, αλλά και κάλεσε ...εις τον κύβο...... λέγοντας "Θέλουμε η Ελλάδα να τραβήξει μπροστά. Θέλουμε την αυτοδύναμη Ελλάδα, με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα, με ένα στόχο: τη νίκη. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε τρία πράγματα: οργάνωση – οργάνωση – οργάνωση. Και οι σημερινές μας αποφάσεις σχετίζονται ακριβώς μ’ αυτό"...τους "συντρόφους" του κόμματος να  ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ προκειμένου το κόμμα που πλιατσικολόγησε με την κυβέρνηση του έναν ολόκληρο λαό επί 19 μήνες να ΚΕΡΔΙΣΕΙ την εκλογική μάχη προκειμένου συνεχίσει απερίσπαστα  το Θεάρεστο έργο της κλοπής των ελληνικών νοικοκυριών με επικεφαλή τον πλέον ΑΠΑΤΕΩΝΑ και κλέφτη του κοινού ποινικού δικαίου και νέο αρχηγό του κόμματος της ακινησίας ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
 

1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Πώς νομίζει οτι βγήκε βουλευτής άν δεν υποσχόταν θέσεις?? Ο γαμπρός της Καραχάλιος με τ' όνομα έφαγε καλά στα Ελληνικά Πετρέλαια. Όλοι έχουν βάλει στις καίριες θέσεις ημέτερους. Ας τους ψηφίσουν οι λεγάμενοι. Θα γίνουν οι χειρότεροι κοψοχέρηδες.