ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

Άφθονο το χρήμα με απευθείας αναθέσεις… ακόμη και για να κάνουν απολύσεις! Ιδιωτικοποιούν και τις απολύσεις!

Οι αθεόφοβοι νεοφιλελεύθεροι δεν λειτουργούν απλώς ως υπάλληλοι της τρόικας αλλά κατορθώνουν να περνάνε και «μέλι» με απευθείας αναθέσεις σε εταιρίες «μελετών»…
Η "Hay Group Σύμβουλοι Επιχειρήσεων" έχει τον πρώτο λόγο! Άραγε ποιους έχει "ιδιοκτήτες";
Σ’ αυτή την εταιρία ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ και χρήματα των φορολογουμένων είχε αναθέσει ο κ. Παπακωνσταντίνου την «Μελέτη του νέου μισθολογίου και της δυναμικής απασχόλησης στο δημόσιο τομέα που προβλέπεται από το πρόγραμμα στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας (Μνημόνιο)’’, για τις...
 ανάγκες του Υπουργείου»....
Τώρα, η διευθύντρια του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γεωργία Βαλατσού… στην ίδια εταιρία ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ και χρήματα των φορολογουμένων αναθέτουν τις απολύσεις!
Πως ονομάζουν τώρα τη «δουλειά»; «Hay Group Σύμβουλοι Επιχειρήσεων» για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Μελέτη για τον προγραμματισμό αποχωρήσεων / προσλήψεων για τα έτη 2011 έως και 2015»!
Δεν έχουν τσίπα!
Κι η ΑΔΕΔΥ τι κάνει; Παίρνει καμιά υπεργολαβία για να κρατάει κλειστά στόμα, αυτιά, μάτια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: