ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.12

Ποιοί θέλουν τον ΟΠΑΠ

Ποιοί θέλουν τον ΟΠΑΠΟι «ταυτότητες» των υποψήφιων αγοραστών. Κινέζοι, fund, Κόκκαλης και «στοιχηματζήδες». Μελισσανίδης με μεγαλομέτοχο της Πειραιώ
Διεθνή επενδυτικά fund, κολοσσοί της παγκόσμιας βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών και ιντερνετικού τζόγου, επιχειρηματικά γκρουπ από Κίνα-Γερμανία-Καναδά-ΗΠΑ, η Intralot του ομίλου Κόκκαλη, Τσέχος μεγαλομέτοχος της Τρ. Πειραιώς και ο επιχειρηματίας Γ. Μελισσανίδης περιλαμβάνονται στη λίστα υποψηφίων αγοραστών του αποκρατικοποιούμενου ΟΠΑΠ.
Οκτώ δηλώσεις ενδιαφέροντος κατατέθηκαν για το πακέτο μετοχών (33%) που πωλείται από το Δημόσιο.
Η προθεσμία έληξε την Παρασκευή. Θα ακολουθήσει αξιολόγηση-προεπιλογή  υποψηφίων, που θα κληθούν εν συνεχεία να καταθέσουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.
Ο διαγωνισμός έχει προκηρυχθεί από το ΤΑΙΠΕΔ. Στη λήξη της προσθεσμίας, την Παρασκευή, υπεβλήθησαν  δηλώσεις ενδιαφέροντος από τις ακόλουθες εταιρίες και κοινοπραξίες:
- Το επενδυτικό fund Emma Delta, που ανήκει  κατά 66,7% στον Τσέχο Jiri Smejc (μεγαλομέτοχο της Τρ. Πειραιώς και πρώην συνιδιοκτήτη του επενδυτικού γκρουπ PPF)  και κατά  33,3% στον επιχειρηματία Γιώργο Μελισσανίδη. 
- Τον όμιλο Intralot, μέσω κοινοπραξίας των εταιριών Intralot Investments (66%) και Intralot Holdings Luxemburg (34%)
-  Κοινοπραξία στην οποία μετέχουν το γερμανικό γκρουπ Gauselmann (55%), η αγγλική  Playtech (41%) και η αμερικανική επενδυτική Helvason (4%)
  -  Η εταιρία του Χονγκ Κονγκ Primrose Treasure, θυγατρική του κινέζικου κολοσσού Fosun Ιnternational
- Η TPG Capital, αμερικανικό επενδυτικό γκρουπ που ειδικεύεται σε μοχλευμένες εξαγορές.
- Το βρετανικό private equity fund BC Partners
  -  Η καναδοαμερικανική Triple Five World Group Properties,  που ανήκει σε όμιλο με πολυσχιδείς δραστηριότητες (καζίνο, εμπορικά κέντρα, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κλπ). 

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: