ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.13

ΗΛΙΘΙΕ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ:Δήλωση-σοκ του Όλι Ρεν επιβεβαιώνει τον Μέργο- Μείωση του κατώτατου μισθού το 2014!


Δήλωση-σοκ του Όλι Ρεν επιβεβαιώνει τον Μέργο- Μείωση του κατώτατου μισθού το 2014!
Nέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της μείωσης του κατώτατου μισθού που προέκυψε από τις δηλώσεις του Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου.
Mπορεί η κυβέρνηση να διέψευσε τις δηλώσεις του κ. Μέργου αλλά ήρθε η απάντηση του επιτρόπου για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή να ρίξει «λάδι στη φωτιά».
Διαβάστε τι είπε ο Όλι Ρεν:
Αναθεώρηση του συστήματος όσον αφορά τον ελάχιστο μισθό προβλέπεται για το 2014, με στόχο να βελτιωθεί και να γίνει πιο αποτελεσματικό όσον αφορά την αύξηση της απασχόλησης και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Οι κοινωνικοί εταίροι θα συμμετάσχουν σε αυτήν την αναθεώρηση.
Η Επιτροπή πιστεύει ότι ο κατώτατος νόμιμος μισθός είναι σύμφωνος με το κεκτημένο της ΕΕ καθώς και με το άρθρο 28 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ , υπό τον όρο ότι οι κοινωνικοί εταίροι θα συμμετέχουν δεόντως στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε η πρακτική που ακολουθείται σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ. Όσον αφορά τις συμβάσεις της ΔΟΕ, τα μνημόνια συμφωνίας προβλέπουν ότι οι μεταρρυθμίσεις όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες εργασίας.
Χουντής: Έχουν δεσμευθεί να μειώσουν κι άλλο τον κατώτερο μισθό
Με αφορμή την απάντηση του κ. Ρεν, ο Νίκος Χουντής έκανε λόγο για υποκρισία των κυβερνητικών εταίρων που κρύβουν από το λαό ότι έχουν δεσμευθεί να μειώσουν κι άλλο τον κατώτερο μισθό…
Είμαστε μπροστά σε άλλη μια ακραία υποκρισία των κυβερνητικών συνεταίρων που μάταια προσπαθούν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό ότι έχουν δεσμευθεί από το Μνημόνιο, να μειώσουν κι άλλο τον κατώτερο μισθό, γεγονός που ασφαλώς θα συμπαρασύρει σε μείωση όλους τους μισθούς στην Ελλάδα. Όπως προκύπτει από την απάντηση Ρεν, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ρητά ότι για το 2014 θα μειώσει τον κατώτατο μισθό. Αυτό μπορεί να γίνει, καθώς από 1η Απριλίου του 2013 ο κατώτατος μισθός, θα ορίζεται με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, ανεξάρτητα από το αν θα συμφωνήσουν ή όχι οι κοινωνικοί εταίροι.
Να μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (Όλι Ρέν, Πολ Τόμσεν και Γιοργκ Άσμουσεν) σε σχετική προφορική μου ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο στις 27/3/2012, ρητά απάντησαν ότι στόχος είναι να φτάσουμε σε μισθούς επιπέδου Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: