ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.13

Β. Mαρκεζίνης: Το φάρμακο των Μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν


living dead-Greek trikommatiki-filteredΟ Ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης σχολίασε με καυστικό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και τις προοπτικές της χώρας. «Κάθε ένα-δύο μήνες η κυβέρνηση σώζει την Ελλάδα» είπε ειρωνικά.
«Πόσα Μνημόνια πρέπει να μας φορτώσουν στην πλάτη, προτού καταλάβουμε, ότι η φιλοσοφία τους δεν συνταιριάζει με την ανάγκη να έχουμε ανάπτυξη;
Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν. Θυμηθείτε π.χ. πώς μας έλεγαν το 2012 «τέλος τα μέτρα», ή «φτάσαμε πάτο», ή «θα βγούμε στις αγορές» δήλωσε σε περιφερειακό κανάλι.
«Κάθε ένα-δυο μήνες, η κυβέρνηση «σώζει την Ελλάδα», «ξαναδίνει ανάσα». Πρώτα τρελαίνει με καταθλιπτικά νέα, και μετά … σώζει τον απέλπιδα λαό»συνέχισε.
«Κοιτάξτε, λοιπόν, τους αριθμούς και κρίνετε όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και το κατά πόσο τα περιβόητα Μνημόνια Ι βελτίωσαν ή χειροτέρεψαν την κατάσταση μας. To«Μνημόνιο 3», που επαναλαμβάνει την ίδια, αποτυχημένη, συνταγή θα έχει καλύτερη τύχη;» κατέλησε ο κ. Μαρκεζίνης.
tanea-london.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: