ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.13

Η κρυφή ατζέντα για να κάνουν την Ελλάδα, Σιέρρα Λεόνε!


Γράφει ο Μαγια
Το τρομοκρατικού τύπου χτύπημα του ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών, με την απύθμενης κυνικότητας, θρασύτητας και μοχθηρίας δήλωσή του, ότι παραμένει υψηλός ο κατώτατος μισθός, αποκαλύπτει και στους πλέον δύσπιστους, πως οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους δεν ορρωδούν προ ουδενός!
Ο Γ. Μέργος, μπορεί να έχει στο νου του μια οικονομία άκρως …ανταγωνιστική, με τους εργαζόμενους να λιμοκτονούν, αλλά δεν είναι βλάκας, όπως σκοπίμως τον εμφάνισαν τα ντόπερμαν της μνημονιακής-καθεστωτικής προπαγάνδας.
Ο ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών προανήγγελλε κάτι που αποτελεί κοινό μυστικό στους παροικούντες τηνΙερουσαλήμ και είναι απόρροια της βάρβαρης και αδιέξοδης πολιτικής του μνημονίου. Είτε βρισκόταν σε «διατεταγμένη υπηρεσία», είτε αυτοβούλως διέρρευσε τα εφιαλτικά σχέδια για την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας, η ουσία δεν αλλάζει.
Αλλωστε, μόλις την περασμένη εβδομάδα η Λούκα Κατσέλη, είχε καλέσει δημοσίως τον πρωθυπουργό και τους Βενιζέλο, Κουβέλη και Στουρνάρα, «να αντιληφθούν, πως με τις επιλογές τους η κρίση όχι μόνο δεν έχει ξεπεραστεί αλλά είναι μπροστά μας».
Πάντως, όσο κι αν διαψεύδουν οι υπουργοί τη δήλωση του τροπλοθεσίτη συνεργάτη τους, ο δρόμος για την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, εν όψει και της άφιξης της τρόικας, άνοιξε!…

ΥΓ. Α, ο Κουβέλης, διαφωνεί καθέτως, πλην όμως στηρίζει την κυβέρνηση…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: