ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.13

Σάλος στη Γερμανία για τις δηλώσεις Στουρνάρα περί “νέου κουρέματος” του ελληνικού χρέους



Η χθεσινή αποστροφή του Γιάννη Στουρνάρα στην ομιλία του στη Βουλή, όταν απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Αντώνη Σαμαρά, άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί περίπου δεδομένο το νέο “κούρεμα” του χρέους, έχουν προκαλέσει σάλο στη Γερμανία.
Τον φόβο των Γερμανών ότι θα χρειαστεί να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν την Ελλάδα εκφράζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο η λαϊκή γερμανική εφημερίδα BILD, με τίτλο: “Μα τον Δία! Κι άλλα δισεκατομμύρια για την Ελλάδα;”.

Αφορμή για … τις παραπομπές στην ελληνική μυθολογία στάθηκαν δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο οποίος προανήγγειλε ένα νέο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους με τα λόγια: “Αυτό είναι τελειωμένη υπόθεση”.
 
Η ατάκα αυτή του Έλληνα Υπουργού, όπως λέει η εφημερίδα, προκάλεσε αναστάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μιας και η διατύπωση της απόφασης του Eurogroup τον Δεκέμβριο μιλούσε για “περαιτέρω μέτρα” που θα εξετασθούν, ώστε να βελτιωθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Η λέξη “κούρεμα” δεν αναφερόταν ρητά και η ερμηνεία που δίνει ο Γιάννης Στουρνάρας κάθε άλλο παρά φτιάχνει τη διάθεση των Γερμανών, αφού η επιβεβαίωσή της θα σήμαινε ζημιές δισεκατομμυρίων για τους ίδιους.
 
Ο Έλληνας υπουργός κλήθηκε από την BILD να δώσει εξηγήσεις για την δήλωσή του και απάντησε: “Εγώ απλά λέω αυτό που είναι ξεκάθαρο από το Νοέμβριο. Αν η Ελλάδα επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα, οι χώρες τις ευρωζώνης θα σκεφτούν νέα μέτρα για να μειώσουν τα ελληνικά χρέη”.
Μάλλον και ο κ. Στουρνάρας, αν επιθυμεί να μην εξοργίζει τους Γερμανούς, θα πρέπει να αποφεύγει να προφέρει τόσο δυνατά την λέξη “κούρεμα”. Υπάρχει μια κυρία που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και όσο να’ ναι συγχύζεται!
 
 http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: