ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.13

Tο ΧΩΝΙ: Πώς θα κάνετε ΑΝΑΚΟΠΗ στα «μπιλετάκια» της Εφορίας με το ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ!

Λάβατε εσείς ή κάποιος γνωστός σας, φίλος σας, συγγενής σας το «μπιλετάκι» από τη ΔΟΥ το οποίο βεβαιώνει στην εφορία το «χαράτσι» που δεν πληρώσατε στη ΔΕΗ;

Αυτή την Κυριακή, πηγαίνετε στο περίπτερο, πάρτε στα χέρια σας την εφημερίδα Το ΧΩΝΙ και διαβάστε τις ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να κάνετε ώστε να διεκδικήσετε και να πετύχετε την ΑΝΑΚΟΠΗ της πληρωμής του ποσού που σας χρέωσαν εκβιαστικά!

Μας αφορά όλους, είτε έχουμε ήδη λάβει είτε όχι τη σχετική ειδοποίηση. Γιατί έρχεται σε όλους όσοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι. Γιατί θα έρθει σε όλους όσοι δε θα έχουν να πληρώσουν κάποια από τις επόμενες δόσεις.

Από την πρώτη στιγμή, το ερώτημα όλων ήταν: Εντάξει, δεν πληρώσαμε το χαράτσι στη ΔΕΗ... Ποιο το κέρδος αφού θα μας το βεβαιώσουν στην εφορία; Ακολουθείστε τις οδηγίες που δημοσιεύει αυτή την Κυριακή Το ΧΩΝΙ, βήμα προς βήμα, προσφύγετε κατά του "μπλε χαρτιού" της ΔΟΥ, αφαιρέστε τους τη δυνατότητα να σας κάνουν κατάσχεση και διεκδικήστε την οριστική απαλλαγή σας από το χαράτσι.

Από την πρώτη στιγμή, σας είχαμε υποσχεθεί ότι Το ΧΩΝΙ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ δε θα μείνει στα λόγια και τις καταγγελίες, αλλά θα ΣΤΑΘΕΙ δίπλα στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό που στενάζει από τη βάναυση φοροεπιδρομή.

Μη χάσει ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: