ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.13

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...

 
Είναι ντροπή και ρε ξεφτιλισμένη κοινωνία… Να σου έχουν τσακίσει την ελπίδα… Να σου έχουν ταπεινώσει τη οικογένεια και την προσωπικότητα… Να σε παρατάνε γυμνή, ξεβράκωτη από περηφάνια και αξιοπρέπεια στα παγωμένα σπίτια σου και στους παγωμένους δρόμους… 
Είναι ντροπή να σε ταπεινώνουν μπροστά στα αθώα βλέμματα των πεινασμένων σου παιδιών… Να έχουν το θράσος να βιάζουν ακόμη και την οργή σου αναγκάζοντάς σε να τη στέψεις όχι απέναντι σε κείνους που σε ατίμασαν, αλλά απέναντι στο γείτονά σου που τολμά να σηκώσει κεφάλι υπερηφάνειας για να διεκδικήσει τα δικά σου δίκια και τη δική σου αξιοπρέπεια…

Κι εσύ αντί να τολμήσεις να σταθείς όρθια απέναντι σ όλους αυτούς που δε δίστασαν να σε ταπεινώσουν, συνεχίζεις σκυφτή… φοβισμένη… και ανήμπορη… να επιλέγεις το «καταλληλότερο» ανδρείκελο για να σε καταδυναστεύει. Αυτό κάνεις... Αυτό έκανες πάντα... Για δες λοιπόν τα χάλια σου...


Σύμφωνα με δημοσκόπηση του NEWSIT... Εδραιώνεται το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Άνοδος του ΠΑΣΟΚ Μικρή κάμψη για την Χρυσή Αυγή - Οι ψηφοφόροι ζητούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ - Ζητούν σε μεγάλο ποσοστό να αλλάξει ακόμα και το όνομα!...

Η νέα δημοσκόπηση της Alco για το Newsit δεν αποτυπώνει απλά όλα όσα σκέφτονται οι ψηφοφόροι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά ίσως για πρώτη φορά φωτογραφίζει τα θέλω τους σε σχέση με κόμματα, πρόσωπα και θεσμούς.

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, αυτό που προκύπτει, είναι μια όχι μεγάλη αλλά αξιοσημείωτη άνοδος της ΝΔ, στασιμότητα με ελαφρά πτώση για τον ΣΥΡΙΖΑ, άνοδο στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, που όμως παραμένει ακόμα μακριά από διψήφιο ποσοστό και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό υπάρχει πτώση της Χρυσής Αυγής!

Στην δημοσκόπηση της Alco, αξίζει κανείς να σταθεί και στο κεφάλαιο που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ. Εκεί, αναλύοντας τις απαντήσεις τόσο των ψηφοφόρων του κόμματος, όσο και του συνόλου των ψηφοφόρων θα διαπιστώσει ότι αυτό που ζητούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως προϋπόθεση παραμονής του στην ηγεσία, είναι αυτό που θα προκύψει από το Συνέδριο να μην θυμίζει σε τίποτα αυτό που σήμερα ονομάζεται ΠΑΣΟΚ. Ούτε καν το όνομα!

Πιο αναλυτικά η πρόθεση ψήφου:
ΝΔ                  21,2%
ΣΥΡΙΖΑ          20,2%
ΧΡ.ΑΥΓΗ         9,4%
ΠΑΣΟΚ           7,2%
ΑΝΕΛ              5%
ΚΚΕ                4,8%
ΔΗΜΑΡ          4%
ΑΛΛΟ             5,3%
ΛΕΥΚΟ           4%
ΑΠΟΧΗ         11%
ΔΞ                 7,9%
Κι αν έχεις απορία για το γιατί είσαι ξεφτιλισμένος, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις ΕΔΩ...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: