ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.13

ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΟΥ????!!!.

ΑΙΣΧΟΣ: Υπέρ της πώλησης και ισοδύναμης με πώλησης, μακροχρόνιας εκμίσθωσης νησίδων οι μισοί βουλευτές του Καμμένου!!!...

ΥΠΕΡψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία στη προδοτική βουλή, η ντροπολογία με την οποία επιτρέπεται η πώληση ιδιωτικών (από που κι΄ ως που ρέεεεεεεεεε) νησίδων και βραχονησίδων ΚΑΘΩΣ και η ισοδύναμη με πώληση, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ (π.χ. για…. 100 χρόνια) εκμίσθωση ΔΗΜΟΣΙΩΝ νησίδων και βραχονησίδων!!!

Η τροπολογία της ντροπής χώθηκε στο άσχετο νομοσχέδιο για τη τυπική έγκριση της…… αεροπορικής σύνδεσης της Ελλάδας με το Κατάρ!!! Στην αρχική της εκδοχή προέβλεπε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των πάντων, αλλά μετά από αντιδράσεις λίγων βουλευτών του ψευδοΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ανησυχούν για το επανεκλογικό τους μέλλον, ο κοπρίτης υπουργός διάλυσης της Εθνικής Άμυνας Παναγιωτόπουλος, αντικατέστησε την απόλυτα ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ διάταξη με το παρακάτω ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ με Εθνική προδοσία τρισάθλιο κείμενο:...


«Για την απόκτηση με δικαιοπραξία εν ζωή εμπράγματων ή ενοχικών δικαιωμάτων από φυσικά ή νομικά πρόσωπα σε ιδιωτικές νησίδες και σε ακίνητα ιδιωτικών νήσων ή νησίδων, οπουδήποτε και αν αυτές βρίσκονται απαιτείται άδεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας που παρέχεται ύστερα από σύμφωνη γνώμη όλων των Γενικών Επιτελείων. Επί δημοσίων νησίδων δεν μεταβιβάζεται η κυριότητά τους, αλλά παρέχεται η δυνατότητα μίσθωσης υπό τις ανωτέρω προϋποθέσεις»

Η νέα προδοσία ψηφίστηκε από 166 κοπρίτες βουλευτές, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι της τρικομματικής χούντας των προδοτών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, με προσωρινή εξαίρεση του χαμαιλέοντα πεμπτοφαλαγγίτη Απόστολου Κακλαμάνη που ψήφισε «παρών» και Ώωωωωω της εκπλήξεως, ξεβρακώθηκαν ακόμα τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Από τους εννέα βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ την ΑΘΛΙΑ τροπολογία ο Τέρενς Κουίκ, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Ραχήλ Μακρή και η Μίκα Ιατρίδη, ενώ ….καταψήφισαν οι Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάννα, Νότης Μαριάς, Γιώργος Νταβρής και Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ο Πάνος Καμμένος ήταν….. ΑΠΩΝ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ!!!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ στα περίεργα είναι η κωλοτουμπίστηκη στάση της επίσης πεμπτοφαλαγγίτισσας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία ξεκίνησε δια του ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ με ανεπιφύλακτη υποστήριξη της προδοτικής τροπολογίας, αλλά τη τελευταία στιγμή, αφού τα κουκιά ήταν δεδομένα και φαινόταν ότι η τροπολογία θα εγκρινόταν από τους τροκομματικούς ρουφιάνους, έκανε στροφή 180 μοιρών και ψήφισε κατά!!!
Επίσης για τους δικούς τους λόγους, κατά εψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ…….

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Ειλικρινά λυπάμαι, ΔΙΟΤΙ μέχρι τις χθες φραστικές πατριωτικές διατυπώσεις του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνου Καμμένου επί παντός θέματος, οδηγούσε παρά τις επιφυλάξεις που έχω διατυπώσει, στη στήριξη του κόμματός του, εφόσον φαινόταν πολύ κοντά στις δικές μου θέσεις. Στη προηγούμενη κρίση ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ διάσπασης που πέρασαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» εκτός από αυτούς που έφυγαν, είχε διαφανεί, ότι ακόμα δύο ήσαν υπ’  ατμόν με το μνημόνιο καβάλα. Για αρκετές μέρες ακουγόταν ιδιαίτερα το όνομα του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος παρά τον δημόσιο θόρυβο δεν είχε βγει να πει λέξη!!!! Χθες, τα πέπλα μυστηρίου έπεσαν, και οι υπόλοιποι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ κοπρίτες των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ!!! 

Από εδώ και στο εξής, μετά τις χθεσινές εξελίξεις, εγώ και το ιστολόγιό μου, ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, και θα ξαναδώ το θέμα, μόνο στη περίπτωση που ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ — Ειλικρινά Λυπάμαι.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: