ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.13

"Γιώργο, στοχοποιούμαστε όλοι", είπε στον Παπακωνσταντίνου ο νομικός σύμβουλος του ΓΛΚ


Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η πολύωρη κατάθεση που είχε ξεκινήσει από το πρωί, του νομικού συμβούλου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, Αναστάσιου Μπάνου στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπάνος, που ήταν και επί υπουργίας του κ. Παπακωνσταντίνου νομικός σύμβουλος ανέφερε στην Επιτροπή ότι ο ίδιος, αν ήταν στη θέση του πρώην υπουργού, θα είχε πρωτοκολλήσει το διαβιβαστικό του CD που είχε σταλεί από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών με κλητήρα της ελληνικής πρεσβείας, ενώ παράλληλα κατέθεσε πως τον Σεπτέμβριο του 2012 πήρε τηλέφωνο τον κ. Παπακωνσταντίνου και του είπε ότι πρέπει να αποκαλύψει το πρόσωπο στο οποίο έδωσε το CD προς φύλαξη «γιατί αν δεν το κάνει στοχοποιούμαστε όλοι».
Σημειώνεται ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε αναφέρει στην Επιτροπή Θεσμών που είχε κληθεί να την ενημερώσει ότι «το έδωσα σε στενούς συνεργάτες του αλλά δεν θυμάται σε ποιόν». «Εκείνος μου απάντησε ότι θα το κάνω θεσμικά στη Βουλή. Τον παρακολούθησα στην Ολομέλεια αλλά δεν είπε τίποτα», φέρεται να δήλωσε στα μέλη της Προανακριτικής ο κ. Μπάνος.
Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπάνος ερωτήθηκε επίμονα για την σύσκεψη που έγινε στις 24 Ιανουαρίου 2011 στο υπουργείο Οικονομικών και στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος μαζί με τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Καπελέρη τον κ. Παπακωνσταντίνου και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.
Όπως φέρεται να είπε ο κ. Μπάνος στη σύσκεψη εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να ζητηθεί δικαστική συνδρομή από την Ελβετία για τη λίστα διότι έφθασε στην Ελλάδα με άτυπη διαδικασία. Πρόσθεσε δε ότι το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία της λίστας για να κάνει έρευνα το ΣΔΟΕ για το οικονομικό προφίλ των προσώπων.


dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: