ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.13

Δημόσιο προς προμηθευτές: «Θα πληρωθείτε, αν δηλώσετε εγγράφως πως δεν θα ζητήσετε τόκους»


Η ορθοπαιδική είναι μια ακόμα ιατρική ειδικότητα η οποία έχει πληγεί άμεσα από την οικονομική κρίση. Η Ορθοπαιδική και Τραυματιολογική Εταιρεία Μακεδονίας- Θράκης (ΟΤΕΜαθ), ενόψει του 32ου ετήσιου συνεδρίου του κλάδου που πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και τις 11 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζει αδύνατη την άσκηση της ειδικότητας σε νοσοκομεία ή νοσοκομειακές ενότητες που στερούνται στοιχειωδών διευκολύνσεων, όπως καλά στελεχωμένες παθολογικές και χειρουργικές κλινικές, αναισθησιολογικά τμήματα και τμήματα εντατικής θεραπείας. Την ίδια ώρα, είναι προβληματική η διενέργεια απεικονιστικών εξετάσεων, αφού πολλές φορές λόγω ελλείψεων μέσων και προσωπικού γίνονται απλώς οι στοιχειώδεις.
Ο Γιάννης Μπισκινιώτης, πρόεδρος της ΟΤΕΜαθ, τονίζει στο www.koutipandoras.gr πως οι προμήθειες (και) στα ορθοπαιδικά υλικά πέρασε από το ένα άκρο στο άλλο, δηλαδή από τις υπερτιμολογήσεις μέσω της επιλογής της ανώτατης τιμής στην υποχρέωση των προμηθευτών να δηλώνουν εγγράφως πως θα αποπληρώνονται από το ελληνικό Δημόσιο μόνο στην περίπτωση που δεσμεύονται εγγράφως πως δεν θα ζητούν και τους τόκους. «Μολονότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε δεν είναι και οι καλύτερες, η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει υψηλή, κατά κοινή ομολογία», προσθέτει ο κ. Μπισκινιώτης.


koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: