ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.13

Και το..Ελληνικό στους..τοκογλύφους μέσω ΤΑΙΠΕΔ

 Ή όλη φασαρία που είχε προκαλέσει εκείνες τις μέρες η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η λυσσώδεις καταδίωξη της Χρυσής Αυγής, έδωσε την αφορμή στη δικομματική κυβέρνηση να περάσει σωρεία αποφάσεων που πριν θα ήταν δύσκολο να τις συζήτηση καν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και αποφάσεις πού είχαν ήδη εγκριθεί από τις αρχές του χρόνου, δόθηκαν αυτές τις μέρες στην δημοσιότητα, όπως η απόφαση για την παραχώρηση τις πλειονότητας των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε. προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.)
Συγκεκριμένα, ενώ είχε αποφασισθεί η παραχώρηση 23.000 μετοχών της ανώνυμης εταιρείας Ελληνικό Α.Ε. στην ανώνυμη εταιρεία Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ., τουτέστιν το 60,5263% της Ελληνικό Α.Ε. και χωρίς μάλιστα ανταλλάγματα, την 28/1/2013, η δημοσιοποίηση της έγινε μόλις στην 26/9/2013, ακριβώς στην καρδία των γεγονότων μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Γιατί όμως δεν δημοσιεύθηκε λίγες μέρες μετά την 28/1, όπως γίνεται συνήθως σε ήδη παρμένες αποφάσεις; Γιατί έπρεπε να περάσουν 8 μήνες μέχρι να γίνει ευρέως γνωστή, μέσω του προγράμματος “Διαύγεια”, μία τέτοιας σπουδαίας σημασίας απόφαση; Μήπως για να μην υπάρξουν τυχών έντονες αντιδράσεις από πλευράς του τύπου αλλά και των πολιτών;...
Είναι βεβαίως γνωστές οι πιέσεις που δέχεται η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου από τους δανειστές μας να περάσει το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. στα χέρια τους, και μέσω αυτού και το Ελληνικό. Και μετά αφού δεν θα μπορούμε να αποπληρώσουμε τα δάνεια, μέσω τις ρήτρας πού έχουμε υπογράψει στα Μνημόνια, η όλη έκταση του Ελληνικού θα περάσει κατευθείαν στους δανειστές μας, χωρίς σχεδόν κανένα αντάλλαγμα και έναντι πινακίου φακής.
 
 
ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: