ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.13

Αχάριστα “υπολείμματα του παρελθόντος” !!!



Η κυβέρνηση αρραγής προχωρά μπροστά για να σας σώσει! Οι υπουργοί της ικανοποιημένοι για το έργο τους ανταλλάσσουν συγχαρητήρια! Παραδεχτείτε επιτέλους ότι είμαστε αχάριστοι!  Ο πρωθυπουργός της χώρας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπως του πρέπει, μιλά στους αποφοίτους του Harvard (τίποτα λιγότερο!) και είναι πεπεισμένος ότι «κάποιοι» (ποιοι άραγε;) θεωρούν «μομφή» να πιστεύεις στην Ελλάδα των αυτοκτονιών και της δυστυχίας, είναι «μομφή» να δημιουργείς πρωτογενή πλεονάσματα από την ζωή, τους κόπους, την υγεία και την περιουσία των πολιτών, θεωρούν «μομφή» να πιστεύεις στη νομιμότητα που εφαρμόζουν τα ΜΑΤ και τα χημικά, προφανώς και δεν φοβάται την αλήθεια αφού την έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του, φυσικά δεν φοβάται ούτε τις «μομφές» από τα υπολείμματα του παρελθόντος. Στο Harvard, ναό της «γνώσης» της εξειδίκευσης, τους έμαθαν πώς να ορίζουν τη Δημοκρατία αλλά όχι και τι είναι Δημοκρατία! Έτσι την εννοούν με τη δική τους εξειδικευμένη αντίληψη, απαντούν (το εμείς δεν καταλαβαίνω σε ποιους αναφέρεται) στις «μομφές» και προχωρούν με τις θυσίες των Ελλήνων στην παράδοση της χώρας τους. Ιδιωτικοποιούν τη δημοσία περιουσία και δημεύουν την ιδιωτική! Απαλλάσσονται από τα «υπολείμματα του παρελθόντος», όλους εμάς τους άχρηστους, ανίκανους και πτωχούς (αυτό το κατάλαβα!)  και συνεχίζουν τις απορρυθμίσεις με απαίτηση του λαού!
Δολοφονία πρώτη, η μικρή απηγμένη Μαρία, συλλήψεις Χρυσαυγιτών, νοσοκομεία κλείνουν, δολοφονίες δεύτερες, πλειστηριασμοί ακινήτων… και ενώ όλοι τρέχουν να υποδεχθούν την ΤΡΟΙΚΑ για να πάρουν εύσημα, τότε τους πήρε ο πόνος να  αποδώσουν το Ραδιομέγαρο στον ιδιοκτήτη του, το Υπουργείο Οικονομικών! Ήταν η κατά τη γνώμη τους σωστή στιγμή!!! Στη συνέχεια τα ΜΜΕ αναρωτιούνται γιατί τώρα η κατάθεση μομφής από την αξιωματική αντιπολίτευση; Γιατί τη μέρα που ο πρωθυπουργός μιλά στους αποφοίτους του «ναού της γνώσης»;
Περίεργα πράγματα, τώρα που όλα πάνε καλά! Τώρα που τα δύσκολα τα περάσαμε, το είπε ο πρωθυπουργός!
Μπροστά μας έχουμε μόνο να πληρώσουμε τους «νόμιμους» φόρους μας, να χάσουμε τα «παράνομα» σπίτια μας, ν’ αντιμετωπίσουμε τα όνειρα των παιδιών μας (εργάτες για 400 ευρώ, χωρίς όνειρα, οράματα και αηδίες), να αντιμετωπίσουμε την «καλή» υγεία μας μέσα στο κρύο, το φόβο και τη δυστυχία και την πείνα για την οποία προνόησαν, αυτοί που προχωρούν μπροστά, τα μεταλλαγμένα, τα τοξικά, τα ληγμένα και γενόσημα!
Μέχρι και την αιθαλομίχλη σας αντιμετωπίζουν αποφασιστικά! Καθαρίζουν τον ορίζοντα με μέτρα μελετημένα και ελέγχουν την ατμόσφαιρα με ψεκασμούς (chemtrails)!
Το μέλλον λαμπρό ανατέλλει για την Ελλάδα! Well done!
(το «εύγε» μου θυμίζει τα «υπολείμματα του παρελθόντος»)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: