ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.13

Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων: “Η Ελλάδα είναι μία χώρα, η οποία υποτίθεται ότι είναι δημοκρατική”

louketo-xeiropedes 
Την πρωτοφανή επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ από τις δυνάμεις των ΜΑΤ καταδικάζουν η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.
«Η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων καταδικάζουν απερίφραστα τη βίαιη επιδρομή της αστυνομίας σήμερα τα ξημερώματα, στο κτήριο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Αθήνα.», αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.
«Εκφράζουμε αποτροπιασμό και θυμό για αυτή την περιττή ενέργεια των ελληνικών Αρχών και καταδικάζουμε απερίφραστα τη χρήση βίας σε μια χώρα, η οποία υποτίθεται ότι είναι δημοκρατική. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συναδέλφους στην ΕΡΤ και τις ελληνικές δημοσιογραφικές Ενώσεις μέλη της Ομοσπονδίας και καλούμε την ελληνική αστυνομία, να αποχωρήσει αμέσως από το κτήριο και να το αποδώσει ξανά στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ» δήλωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Τζιμ Μπουμέλα.
«Αντιμετώπισαν τους δημοσιογράφους και τις δημοσιογραφικές συνδικαλιστικές Ενώσεις σαν εγκληματίες. Αυτό που θέλουμε είναι ο διάλογος για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα, όμως, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν λύσεις, όταν σου επιφυλάσσουν αυτού του είδους τη μεταχείριση», σημείωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Μόγκενς Μπλίχερ Μπζέρεγκαρντ.
via matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: