ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.13

ΠΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΚΝΩΔΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:«Αποκατάσταση νομιμότητας» με την ΠΝΠ εκτός ισχύ ;;;

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ ΑΥΤΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΡΤ : "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ"

Με το μανδύα της «αποκατάστασης της νομιμότητας» προσπάθησε η κυβέρνηση να περιβάλλει την αστυνομική επιχείρηση φίμωσης της ελεύθερης φωνής της ΕΡΤ. Μέσα στη μεγάλη της σπουδή τεχνηέντως «ξεχνά» ότι η περίφημη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου βάσει της οποίας η ΕΡΤ έχει καταργηθεί δεν τελεί σε ισχύ από τις 18 Οκτωβρίου.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που θυμούνται… διότι η διαβόητη ΠΝΠ αφέθηκε να εκπνεύσει λόγω παρέλευσης του χρονικού ορίου για την κύρωσή της από τη Βουλή. Η κυβέρνηση ακύρωσε αιφνιδιαστικά την προγραμματισμένη συζήτηση της στις 9/10 παραπέμποντας την ανεπιστρεπτί στις καλένδες, προκειμένου να παρακαμφθεί ο σκόπελος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που έλεγαν ότι δεν θα την ψηφίσουν.
Τελικά αυτό που έφθασε στη Βουλή στις 26 Νοεμβρίου ήταν μια τροπολογία εντός νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ η οποία νομιμοποιούσε τον ειδικό λογαριασμό για το κλείσιμο της ΕΡΤ και επικύρωνε τη συγκρότηση της ΝΕΡΙΤ.
Όσο για τη Δημόσια Τηλεόραση που λειτουργεί υπό πλήρη αδιαφάνεια και εκτός των ορίων νομιμότητας, ούτε λόγος…
Όταν δε ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε τηλεοπτικό κανάλι από βουλευτή της αντιπολίτευσης για ποια αποκατάσταση της νομιμότητας μιλά όταν δεν υπάρχει καν σε ισχύ η ΠΝΠ η οποία δεν επικυρώθηκε ποτέ, απάντησε «αποστομωτικά» πως υπάρχει η επικύρωση από το ΣτΕ, το οποίο να σημειώσουμε δεν έχει εκδόσει καν απόφαση!
Μετά από αυτά και μόλις λίγες ώρες μετά την ψήφιση τροπολογίας που εκχωρεί δωρεάν τις ψηφιακές τηλεοπτικές συχνότητες στα μεγάλα κανάλια (η ΔΤ είναι πάλι εκτός, τυχαίο;) , δίνοντας τους παράλληλα «άφεση αμαρτιών» για την 23χρονη παράνομη λειτουργία τους, η κυβέρνηση μπορεί θεωρεί ότι δικαιούται να επιβάλλει τη νομιμότητα ως η άξια θεματοφύλακάς της.
http://www.ertopen.com/eidiseis/item/8652-«apokatastash-nomimothtas»-me-thn-pnp-ektos-ischyos#.UnuPOJGhRTt
ΣΧΟΛΙΟ: ΜΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ …. (!) Λεπτομέρειες εδώ http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/11/07/αποκάλυψη-με-υπουργική-και-όχι-εισαγγ/ (

Δεν υπάρχουν σχόλια: