ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.08

Τι ετοιμάζει η Κοντολίζα Ράϊς;

ΑΠΟΤΟhttp://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php

Μία ανέντιμη πολιτική πρόταση προς ψήφιση σε βάρος της Ελλάδας πρόκειται να θέσουν στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη η απερχόμενη κυβέρνηση Μπους και η Κοντολίζα Ράϊς.

Ένα επικίνδυνο πολιτικό παιγνίδι σε βάρος της Ελλάδας ετοιμάζεται να ξεκινήσει, κατά πάσα πιθανότητα, προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, μέ την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένω Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Εμπνευστής αυτού του παιγνιδιού το State Department της Ουάσιγκτον και πρωταγωνήστρια η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράϊς

Από επίσημα Μέσα Ενημέρωσης των Σκοπίων είδε το φως της δημοσιότητας, πριν από περίπου τρεις βδομάδες, η είδηση ότι η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ η γνωστή γιά τις πολιτικές δραστηριότητες της στην παγκόσμια εξωτερική πολιτική κ. Κοντολίζα Ράϊς, παρακάμπτοντας την εντολή που έχει ο πρέσβης κ. Μάθιους Νίμιτς από τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τις διεργασίες που πραγματοποιεί γιά πάνω από δεκαπέντε χρόνια με εντολή του ΟΗΕ, γιά την λύση του προβλήματος της ονομασίας των Σκοπίων, θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση κάποια λύση γιά το θέμα αυτό. Τα δημοδιεύματα αυτά τόσο από την κυβέρνηση των Σκοπίων όσο και από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας έχουν διαψευστεί, όμως τίποτα δεν πείθει ότι δεν θα γίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: